Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 180

Thread: Oficijalni Patch 1.10

  1. #21
    Beginner djoksi's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Beograd
    Posts
    18

    Default

    Pojavio se Vitalni lekič, potražite po apotekama.

  2. #22
    Senior Member Ajzakova Beba's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Novi Beograd
    Posts
    846

    Default

    Izaso lek za 1.10v.Nego meni prpa da instaliram,ode karijera u ***** ako ne bude radio sejv xD.

  3. #23
    Solo per ti...
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    curva
    Posts
    1,326

    Default

    Da li posle patch-a saving-uje po 6 dana u Legend modu?

  4. #24

    Default

    Slusaj sad vamo jos neko bude trazio c.... ovde da mu se posalje na pm direktan ban na 7 dana takodje ko upotrebi rec na c u svom postu zuti na 30 dana


    Jel jasno aj sad nastavite sa temom

    ps
    pitajte direktno na pm sve sto se tice p.........

  5. #25

    Default

    samo da pitam ko je bio postovao da je nasao "forbiden word -c" posto znam da je neko nasao ali ne znam ko - i taj neka mi se obrati na PM

  6. #26
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Meni ne radi vise kitserver od kad sam ubacio patch

  7. #27

    Default

    pa eto ti gore ajzak je nasao koliko vim

  8. #28
    Super Star Рого.ЗВ's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Звечан
    Posts
    1,669

    Arrow

    Quote Originally Posted by maremas View Post
    Meni ne radi vise kitserver od kad sam ubacio patch
    samo reinstaliraj kintserver i proradiče, tako bilo i meni

  9. #29
    Senior Member Ajzakova Beba's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Novi Beograd
    Posts
    846

    Default

    Ja sam isprobao,rade mi sejvovi i ne kresuje mi.

  10. #30
    Top player stefanACM's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banja Luka - Republika Srpska
    Posts
    1,968

    Default

    KONAMI uspeo opet da nas privuče

  11. #31

    Default

    Imam mali problem kao i prije a taj je kada igram na Become a Legend modu utakmicu te kada nisam na terenu onda kada se postigne gol slavlje igraca ide mi brzo te se nekako mjenja rezolucija ali kada igram na terenu ide sve normalno!ima li jos tko ovakav problem?

  12. #32

    Default

    Quote Originally Posted by stevan10 View Post
    Ako neko nadje resenje za patch za Skulpturin-u verziju pes-a neka okaci!
    Nasao sam resenje!!!
    Ovako 2 stvari sam uradio, prvo skinuo widescreen fix, i spustio rezoluciju na 1024/768
    Ucitao poziciju, i radi bez greske!!!!

  13. #33

    Default

    to se meni desilo iskljuci vsync iz settigsa a forsiraj ga u drajverima grafe

  14. #34
    Stevan Stevan's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Nis be
    Posts
    3,065

    Default

    jer ovo samo za original,probao sam da instaliram al mi zablokira kad treba klknem na update

    ako i patch sa timovima bude samo za org bas ce bude j... mora original se uzima,normalno ovo sam probao na narodnu verziju

  15. #35

    Default

    Quote Originally Posted by stevann View Post
    jer ovo samo za original,probao sam da instaliram al mi zablokira kad treba klknem na update

    ako i patch sa timovima bude samo za org bas ce bude j... mora original se uzima,normalno ovo sam probao na narodnu verziju
    I meni isto POMAGAJTE sta mu je!?

  16. #36
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Ljudi kad stavljate patch morate prvo da vratite originalan exe fajl sa diska pa onda stavite patch pa onda C.. tako sam ja uradio i sve je ok sada .

  17. #37

    Default

    Мени се исто десило кад је требало да кликнем на упдате и само сам искулирао 5 минута и мого сам да кликнем. Ваљда га тражи ако није у програм фајлсу на ц диску.

  18. #38

    Default

    Kako mislis da vratimo?

  19. #39

    Default

    Quote Originally Posted by Elvis_B11c View Post
    Мени се исто десило кад је требало да кликнем на упдате и само сам искулирао 5 минута и мого сам да кликнем. Ваљда га тражи ако није у програм фајлсу на ц диску.
    AHHAHAHA evo mogu i ja

    EDIT:
    Ali treba mi CD a kod druga mi je u PM!

  20. #40

    Default

    Meni isto zablokira. Ne znam u cemu je problem...

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •