+ Reply to Thread
Page 18 of 18 FirstFirst ... 8 16 17 18
Results 341 to 352 of 352

Thread: PES 2009 ~ hardverska zahtevnost

Igram PES2009 vec par meseci na desktop racunaru,a hteo bih da pokusam da ga instaliram i na laptop sa konfiguracijom:

-AMD Turion 64 X2 TL56 1.8Ghz
    -2 Gb Ram
    -ATI Radeon X1250 -(verovatno ce tu biti najveci problem)

Da li da se uopste trudim da instaliram i ako je instalacija moguca na kojem nivou detalja (low,medium,high) se moze igrati?
    Ako je neko pokusao sa slicnom konfiguracijom ili zna nesto vise o tome-pomagajte ljudi!!!

Manje vremena bi izgubio da si instalirao i video da li radi nego sto si potrosio na registraciju na forum, postavjanje pitanja i cekanje na odgovor.

Pa ne bash,jer mi je HD na laptopu pun i treba dosta toga da se odreknem zbog PESa,a glupo bi bilo da nakon oslobadjanja prostora isti ne bude radio

a i jbsh vreme,i onako je precenjeno...

Imam jedno pitanje?
    Dal je moguce da na sledecoj masini Pes 2009 u 800x600 na low secka?
    Imam AMD Athlon 2400+
    1 gb ram
    Msi k7n9 ilsr
    power colour x 1650 pro 512.
    I ako neko zna u cemu bi mogao da bude problem?

Ljudi ako moze pomoc bio bih vam vise nego zahvalan...imam dual core 2 x 2.3, 2 giga rama, nvidia 9600gt (gainword-ova) na 512 ddr3....u prevodu sve sto je potrebno i vise od toga ali mi igra konstantno secka, a poslednje vreme samo ide po princiu "brzo polako" u jednom trenutku kao da je igra ubrzana a zatim jedva da se krece i to na svakih par sekundi...ako bi mogli da mi pomognete ja bih vam bio vise nego zahvalan!!!!!!!

Imam jedno vjerovatno neobicno pitanje. Kada udjem u settings te na specification u baru procesora pise mi dual core 0.8 iako mi je 1.9 te se konstantno menja nekada pise 1.6. Zna li neko u cemu je problem?

Freelance Programmer

Quote Originally Posted by Voltriz View Post
    Imam jedno vjerovatno neobicno pitanje. Kada udjem u settings te na specification u baru procesora pise mi dual core 0.8 iako mi je 1.9 te se konstantno menja nekada pise 1.6. Zna li neko u cemu je problem?

Je l` to laptop, ili desktop kompjuter? Ako je laptop, onda je to zato sto su oni (uglavnom) podeseni da ukoliko nista posebno ne rade obaraju iskoriscenost procesora (radi manje potrosnje baterije i manjeg zagrevanja). Uzmi otpakuj neki veci .rar fajl, i u toku otpakivanja pogledaj koliko ti pise za procesor.

Laptop Hp Pavilion dv 9700. Bit ce da je tako. Uglavnom problema imam sa PES-om kako sam formatirao komp. Pre formatiranja isao je glatko 1024*768 na high medjutim sad sece i na 600*480. Ne znam u cemu je problem, instalirao sam i nove drajver i vracao na stare ali isti problem. procesor je dual core 1.9 i 2gb rama graficka 8400gs m

Default Odg: PES 2009 ~ hardverska zahtevnost

pentium 4 , 2,4 GHz 720 MB of RAM
    dali ce mi raditi pes 2009 i dali treba jos nesto ovo iznad

Professional Petar Milanovic's Avatar

Default Odg: PES 2009 ~ hardverska zahtevnost

Quote Originally Posted by torres111 View Post
    pentium 4 , 2,4 GHz 720 MB of RAM
    dali ce mi raditi pes 2009 i dali treba jos nesto ovo iznad
    radice ti
    imas malo manje RAM memorije ali to nadoknadjuje brzina procesora

Default Re: PES 2009 ~ hardverska zahtevnost

Ljudi zna li neko gde ima da skinem PES 9 .... ako moze da mi da link , jer ne mogu nigde da nadjem... :/ Hvala unapred!!!

Default Re: PES 2009 ~ hardverska zahtevnost

Ako zelite da skinete PES 2009 koristite torrent programe,a za stranicu isohunt, jer je najbolja. Sto se tice zahtjeva idite na stranicu : www.systemrequirementslab.com/cyri i izaberite PES 2009. Tu ce vam izbacit mozete li pokrenuti igricu i ako nemozete pokazace vam sta trebate nadogradit. To je od mene

+ Reply to Thread
Page 18 of 18 FirstFirst ... 8 16 17 18