Da li postoji neki softver za podešavanje wireless tastature i miša?
Uzeo sam neki jeftiniji set da kad čuvam juniora ne moram da ustajem do računara, međutim iritira me to što se gasi prebrzo, pa me zanima da li to nekako može da se sredi?
![]() |
Da li postoji neki softver za podešavanje wireless tastature i miša?
Uzeo sam neki jeftiniji set da kad čuvam juniora ne moram da ustajem do računara, međutim iritira me to što se gasi prebrzo, pa me zanima da li to nekako može da se sredi?
Neka iskustva sa ovim modelom?
SPEED LINK XEOX Pro Analog Gamepad - USB - SL-6556-BK
Vidim da se Darcoolio ranje raspitivao ali niko ništa nije odgovarao.
Ja koristim takav, ništa mu ne hvali, za svaku pohvalu. Cena=Kvalitet
SPEED LINK XEOX Pro Analog Gamepad - USB - SL-6556-BK
E ovako, stigao mi je gamepad pre par dana i mogu da kažem da sam jako zadovoljan, preciznost palica u odnosu na kopije dualshock modela od po 1000-1500 dinara koje sam imao su nebo i zemlja. Gamepad je gumiran. Malo mi je bilo potrebno privikavanje jer drugačije leži u ruci. Kada se poveže računar ga prepoznaje kao XBOX gamepad. U toku igre radi i vibracija. Mislim da je dobra preporuka za one koj nemaju dovoljno para za xbox gamepad a hteli bi ipak nešto malo kvalitetnije.
Imam osećaj da na ovom forumu ja koristim najjeftiniji džojstik.![]()
Mana je jedino što vibracija ponekad zna da zakuca, ali uvek može da se isključi.
https://www.aliexpress.com/item/Redr...999.262.4OaTfX
Је л' имао неко искуства са овим мишем? Ваља ли? Да ли вреди те новце?
Ima neko preporuku za slusalice, do 50e maksimalno, idealno oko 30? Da nisu bubice, a ni one ogromne sto skroz obuhvate uho, vec standardna ona velicina.
Slusam muziku na poslu sa njima, tako da ne mora ludacki kvalitet, nije gejming ili nesto, od features-a najbitnije da sto manje propusta zvuk napolje, da ne uzneviram ljude okolo![]()
Hvala na predlogu, ali pored toga sto mi djeluju mozda malo nesigurno sa onim tankim precnikom, bijele generalno ne dolaze u obzir(Ili ja nisam uspio da nadjem u drugim bojama)
Jos par modela: (nisu beli)
Panasonic RP-HF100E-K
ENERGY SISTEM DJ2-424597
SONY MDR-ZX110B
SONY MDR-V150
Sve su u rangu od 25-30e
Generalno ne brini sto se tice trake, ja se bavim muzikom i koristio sam 7-8 modela sto jeftinijih sto skupljih i nisam nikada imao problem sa trakom tipa da pukne ili da se iskrivi.![]()
Hvala ti na pomoci, mislim da cu uzeti SONY MDR-ZX110B, djeluju mi skroz ok.
Meni bi isto trebale neke ne preterano skupo slušalice, ali gejmerske(sa mikrofonom).Ako bi mogli da mi preporučite nešto.
Ima li ko preporuku za tastaturu, da lezi uz ruku i da nema one idiotske dugmice za igrice sa strane, zbunjuju me. Nista fensi, ali da je kvalitetna
I jos jedno pitanje, ima problem sa sadasnjom tastaturom, pa otud i potreba za menjanjem. Ne radi normalno, tj. kad hocu neko dugme da drzim dugo, komp ne prepoznaje kao dugo drzanje, vec posle sekund ga prepoznaje kao da ja brzo pritiskam to dugme. Da li je to do tastature, ili do necega drugog?
Momci, dobio sam na poklon miša White Shark Caesar pa me zanima da li pored zvaničnog softvera postoji neki nezvanični za setovanje miša, tipa kao što je A4 Tech recimo imao 3x fire i vraćanje nišana u prvobitni položaj i slično?
Ne bi bilo loše i da može da se podesi da radi samo jedna boja na njemu, ovako se menjaju konstantno, a generalno fino radi u igri i leži u ruci.
Ovo su SS njegovog softvera, pa možda neko ima neki savet:
![]()