Results 1 to 12 of 12

Thread: Sta da radim... MOLIM VAS

  1. #1
    Professional jevic989's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Santiago Bernabéu
    Posts
    309

    Question Sta da radim... MOLIM VAS

    Pozdarv narode ovaj problem ne znam kako da resim pozivam vas da mi pomognete znam da je bilo reci o ovavoj temi zato nemojte da mi uzimate u negativnom smislu.
    Radi se o sledecem instalirao sam PES 2008 imam po meni veoma solidnu konfiguraciju (ATI Radeon HD2400Pro (AGP); 2700 procesor celeron i 1,2GB rama) na midijum mi sece dok na low mi lepo radi a i sami znate da low ne radi ni igrivost u dobrom smilslu kao na haj i midijum.Razmisljam da uzmem jos 1 GB rama da li je to po vama izlaz iz ovog problema ili ima jos neki pomozitemi hvala unapred spreman sam da odogovaram na postavljenja pitanja a da se ostvari bilo kakva pomoc
    Pozzz i hvala puno!!!

  2. #2
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Celeron tu najvise smrdi! Mom drugu je PES6 na 2533 Mhz Celeronu sa 512MB Rama i GeForce 7600 GTS kocio a trebalo bi da radi na fullu. A sada sto se tice teme, promasio si mesto nisi tu trebao da postavis pitanje!?

  3. #3
    Niko Bellic Johnny's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Boleskine House
    Posts
    1,641

    Default

    Quote Originally Posted by jevic989 View Post
    Pozdarv narode ovaj problem ne znam kako da resim pozivam vas da mi pomognete znam da je bilo reci o ovavoj temi zato nemojte da mi uzimate u negativnom smislu.
    Radi se o sledecem instalirao sam PES 2008 imam po meni veoma solidnu konfiguraciju (ATI Radeon HD2400Pro (AGP); 2700 procesor celeron i 1,2GB rama) na midijum mi sece dok na low mi lepo radi a i sami znate da low ne radi ni igrivost u dobrom smilslu kao na haj i midijum.Razmisljam da uzmem jos 1 GB rama da li je to po vama izlaz iz ovog problema ili ima jos neki pomozitemi hvala unapred spreman sam da odogovaram na postavljenja pitanja a da se ostvari bilo kakva pomoc
    Pozzz i hvala puno!!!
    U grafickoj ne bi trebalo da je problem, u ramu takodje, dosta je to...mada njega nikad dosta(sto se tice pesa, dosta)

    Sad taj procesor mrka kapa...ne znam, si instal. directx9.0c, najnovije drajvere etc..?

  4. #4

    Default

    Ja sam imo x1950pro, 2 GB rama i athlon 3000+ i nije moglo. E sad opt imam sve to samo mi je athlon 5200+ i ide na high ko ludo.
    Ako ti je dobar soket pa da mozes kupit bolju procesor kupi obavezno, stim da izbjegajes celeron=smece.

  5. #5
    Professional jevic989's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Santiago Bernabéu
    Posts
    309

    Default

    znaci do rama po vama nije!!!

  6. #6
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Nije sigurno jer drugar igra sa Sempronom 3000+, 512 DDR PC 400 i GeForce 6600 na medium bez frke!

  7. #7
    Professional jevic989's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Santiago Bernabéu
    Posts
    309

    Default

    Sempronom 3000+ je bolji od mog pa sta bih ti uradio na mom mestu
    jel postoji neki patch ili t ako nesto ili sta bih prvo uradio da si na mom mestu!!!???

  8. #8
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Da ima i pacth se zove buy new procesor, salim se!
    Probaj da snimis oficijalni patch od konamia ako imas original, mozda ti to pomogne mada sumljam, probaj sa novim drajverima ali cinjenica je da te procesor najvise zeza po pitanju pesa!

  9. #9
    Professional jevic989's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Santiago Bernabéu
    Posts
    309

    Default

    znaci da skupljam pare za PS3 posto nov procesor prakticno nov komp hehe

  10. #10
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Quote Originally Posted by jevic989 View Post
    znaci da skupljam pare za PS3 posto nov procesor prakticno nov komp hehe
    Da ali PS3 nije komp!

  11. #11

    Default

    Problem je u grafichkoj !!!

    Ja imam Celeron D 3.06GHz, 1GB ram, MSI nVidia NX8500GT, i PES 2008 mi radi na high bez problema.

  12. #12

    Default

    Brate moooooooj pa zasto me teras da ti dam zuti... Zamisli od 12500 clanova da svako otvori temu za svoj problem na sta bi to licilo ???

    A lepo imas Temu PES 2008 - Pomoc i pitanja i tamo postavis pitanje!!!

    Lock i zuti !!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •