Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 105

Thread: Kako igrati online

  1. #21

    Default

    kako da igram ovo u lanu?

  2. #22
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    Ne postoji ta opcija!

  3. #23

    Default

    Kako`da igram pes2008 online na ps3?

  4. #24
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    Koji internet imas?

  5. #25

    Default

    ADLS 1.5 mb

  6. #26
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    pa jel imas neki ulaz u sony? sta si uradio do sada? sta te koci tacno?

    daj reci nesto !

  7. #27

    Default

    Kad idem na network on radi onaj checking i onda mi izbaci da ima neku gresku ne kapiram zasto,a probavao sam i fifu i nba live i oni ormalno rade online!

  8. #28
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    Druze napisali smo 6 postova za dz... moras da budes konkretniji malo...
    sta tacno pise?!!?

  9. #29

    Default

    Unable to transmit using`UDP port 5730.
    You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e. router settings etc.
    Assign DMZ, Port Mapping, Configure NAT Table and other router settings to the PLAYSTATION3 system.Individual products may use unigue terminology.


    Evo ovo mi izbaci!

  10. #30
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    hm da je pc u pitanju znao bih sta da ti kazem ali s obzirom da je PS3 vidi da nazoves provajdera da ti otvori te portove ili da otvoris ti sam ako Sony 3 ima tu opciju!

  11. #31

    Default

    Ok hvala ti u svakom slucaju probacu nesto,a sta bude kad to izbaci an pc mozda je isti problem?

  12. #32
    Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beograd/ Subotica
    Posts
    781

    Default

    Problem bi trebao da se resava isto kao i za PC. Kada otvarate port u ruteru, otvarate ga i za PC, Sony, ili bilo sta trece za sta koristite adsl preko tog rutera. U svakom slucaju vredi probati.

  13. #33

    Default

    meni sve lepo udje u network i uspem da se logujem ali kada hocu sa nekim da igram ili pise an error has occured could not acees ili slicno,a izbaci mi dosta njih sa tri crte za jacinu konekcije ali kada kliknem na nekog jednostavno nece,a sto se tice uploada on je 1mb tako da to nema sanse.P.S. da napomenem da je u pitanju playstation 3

  14. #34
    Professional Stella Rossa's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Београд, Земун
    Posts
    365

    Default

    ne mogu da igram sa ukljucenim zone alarmom.sta da radim da mogu da igram i da mi ostane firewall ukljucen?

  15. #35
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    ja uvek ugasim zone alarm kada igram preko neta, mislim da ne moze nista da ti bude za toliko al obavezno ga upali kada zavrsis...

    sad cu da vidim nekako da podesim da pusti tu aplikaciju (pes2008) da radi a da ostane upaljen

  16. #36
    Professional Stella Rossa's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Београд, Земун
    Posts
    365

    Default

    to sam i ja uradio.allow-ovao sam sve za pes2008.exe i settings.exe ali i dalje ne moze.jbga.valjda nece biti nista...

  17. #37
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Default

    Jeli ko cuo za xfire?
    Preko njega se igra Pes...sve verzije...i to ima bas dosta ljudi koji igraju
    Tesko mi je da poverujem da svi imaju original
    E sad...da li je to nacin da se igra online i sa piratom...ili ostaje jedino resenje kupovina originala i odricanje od 2-3 gajbe piva...
    Da li je neko probao?

  18. #38
    Kuća Slavnih Djuka's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,095

    Default

    postoji i resenje da zamolis nekoga ko ima original da ti da cd key ali opet ne znam da li ce moci da radi patch sa piratom

    a za xfire jos nisam cuo

  19. #39
    Senior Member 6apa6a's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    209

    Default

    xfire je samo nesto kao internet messenger za igrace
    edit: iz xfire FAQ's
    * Xfire does not detect my Private server or No-Cd version of a game. Why?
    Xfire only supports full retail versions of games.We do not test with or support "no-cd" cracks or Private Server versions of MMO games.
    znaci samo orginali...

  20. #40
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Default

    Kako onda ja igram Call of duty 4 iako nije original...i lepo radi
    Xfire je najmnogoljudnija online zajednica
    Znate na sta sam mislio
    Dakle...jedan napravi kao server a drugi se uloguje na to
    Mislim...ne znam da li moze samo pitam
    Uglavnom na www.xfire.com pise da 2,169 ljudi igra svaki dan...
    Sve originali...hm...ne bih rekao

 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •