jer ima neki program bolji od frapsa? kad snimam jako mi koci...
koci ti zato sto ga nisi pravilno podesio.... cuje ti se muzika na onom klipu,garant si i mis prikazao itd lepo procitaj uputstva za podesavanje frapsa pa ti nece kociti.....
a jel ima to veze do procesora meni je procesor jako slab 1,47 ghz?
:da: i procesor igra bitnu ulogu u tome. Ako ti je toliko slab,probaj da,pre nego sto igras,smanjis rezoluciju na minimum i detalje na low da bi dobio sto vise fps I naravno,zvuk i show cursor opcije obavezno iskljucis
I koji program je lak za koriscenje,a kvalitet je bar pristojan!post vidim da svi imaju problema sa frapsom,evo pokusacu ja da snimim nesto!Ako ne bude valjalo,onda cu da probam sa onim drugim!
I koji program je lak za koriscenje,a kvalitet je bar pristojan!post vidim da svi imaju problema sa frapsom,evo pokusacu ja da snimim nesto!Ako ne bude valjalo,onda cu da probam sa onim drugim!
Fraps ti snima u rezoluciji u kojoj ti je igra podesena,kvalitet je isti,znaci "sta vidis to i snimi" Sto se tice komplikovanosti programa,dovoljno je reci da se klip snima i zaustavlja na 1 dugme. Jedini mozda problem jeste sto za bolje rezolucije ti treba jaci racunar.
ma meni swe shljaka i dobra je slika samo me zanima da li je moguce ukloniti kod snimljenih golova ,,Replay,,i ono koliko traje sa kojom loptom shutiram i to znate na shta mislim jel je to moguce ???
ma meni swe shljaka i dobra je slika samo me zanima da li je moguce ukloniti kod snimljenih golova ,,Replay,,i ono koliko traje sa kojom loptom shutiram i to znate na shta mislim jel je to moguce ???
Moguce je,pritisnes ili dugme Select na dzojstiku,ili slovo "B" na tastaturi(ili bilo koji drugi na koji ti je bindovana komanda za Select)
Ja sam snimio i sacuvao video,ali kad god ga pustim on je nekako previse taman...ali kad ga pustim kroz wmm on izgleda kako treba.Kako taj problem da redim?
Ja sam snimio i sacuvao video,ali kad god ga pustim on je nekako previse taman...ali kad ga pustim kroz wmm on izgleda kako treba.Kako taj problem da redim?
povecas brightness na monitoru
ubaci u vegas i stavi mu neki filter,da ga posvetli