Page 609 of 610 FirstFirst ... 109509559599607608609610 LastLast
Results 12,161 to 12,180 of 12183

Thread: Pomoć i pitanja

  1. #12161

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Ljudi imam graficku nvidiageforce 210 instaliro sam drajvere trazi mi za igricu update drajvera kako to da uradim?

  2. #12162

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Stari komp je poceo da brljavi pa sam odlucio da mu stavim win 10..instalacija prodje normalno medjutim cim se povezem na internet on valjad krene da skida drajvere i kompjuter se restartuje i dobije TDR FAILURE atikmpag.sys i komp ide stalno u restart. U Safe mode nece da udje jer se pojave neke kockice i tekst koji se ne vidi..Te kockice su se cesto pojavljivale i na starom sistemu win7 kada se komp palio..

  3. #12163
    Edit Tim pecanac82's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Beograd
    Posts
    1,701

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Quote Originally Posted by kune View Post
    Stari komp je poceo da brljavi pa sam odlucio da mu stavim win 10..instalacija prodje normalno medjutim cim se povezem na internet on valjad krene da skida drajvere i kompjuter se restartuje i dobije TDR FAILURE atikmpag.sys i komp ide stalno u restart. U Safe mode nece da udje jer se pojave neke kockice i tekst koji se ne vidi..Te kockice su se cesto pojavljivale i na starom sistemu win7 kada se komp palio..
    Velika sumnja da je upitanju grafička kartica.

  4. #12164

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Imam R9 280 graficku koju sam popravljao nedavno, na igrama je dobra, mada nisam nijednu igru igrao duze od pola sata nakon popravke, evo sada sam povezao hdmi kabal sa tv-om da gledam film medjutim ne daje sliku, tj daje ali potpuno drugaciju od one na racunaru, da li je to zbog graficke ?

    Evo i slike da vidite razliku.



    EDIT:Resio problem, nije do graficke

  5. #12165

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Mozda je pitanje glupo, ali nema veze . Radi se o ram memoriji, imam 2 ddr3 ram memorije od po 4gb na kojima pise da rade na 1600, i sad sam preko nekih programa proverio brzinu rama i pise da je brzina 800mhz kako je to moguce ?

  6. #12166

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Normalno je to - mnozi se sa dva i onda dobijas pravi takt na kojem radi. Double Data Rate - DDR.

    Svakako mozes proveriti u nekom specijalizovanijem programu, npr. najprostiji CPU-Z.
    Evo kod mene radi na 665,1 x 2 = 1330,2Mhz jer imam jedan modul na 1333 a drugi na 1600Mhz.


  7. The Following User Says Thank You to DeRadicci For This Useful Post:


  8. #12167

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Imam problem koji mi se do sada nikada nije desavao, imao sam 8GB rama i ubacio sam jos 8 i sada mi pise da imam 16GB, a da koristi 12. Inace ploca mi podrzava 32GB.


    EDIT: I u Biosu sam proverio tamo pise da cita svih 16, stvarno ne znam o cemu je problem.

  9. #12168

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Evo pokusacu ja da ti pomognem. Vidim da koristis Windows 10 tako da ces pokusati ovo. Otvori start i u polju za pretragu upisi msconfig, zatim ces otvoriti program System Configuration. Nakon toga ides Boot pa advanced settings i ukoliko ti nije stiklirana opcija Maximum memory stikliraces zatim potvrdi sve to i restartuj racunar. Ako ti i nakon restarta pise isto probaces ovo...
    Sad ne znam koliko rama imas, ali ukoliko si imao 4x2 i dodao jos 8 pokusaces ovo. Pogledaj lepo slotove i ukoliko su ti dva slota siva, a dva slota crna stavices te dve memorije od po 4gb u sive a od 8gb stavi u crnu, znaci nemoj da mesas u crni ili sivi slot 8 i 4gb. Neka ti bude odvojeno i siguran sam da ce ti pomoci. Pozdrav

  10. The Following User Says Thank You to Vaskez12 For This Useful Post:


  11. #12169

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Hvala ti druze puno, pokusao sam to sa slotovima kao sto si naveo i uspelo je i stvarno ti puno hvala vec nekoliko dana se majem sa tim

  12. The Following User Says Thank You to Spaske94 For This Useful Post:


  13. #12170

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Imam jedan problem, na racunaru od prijatelja je doslo do pada sistema, reinstalirao sam win 10 i cim se nakacm na internet i krene da skida drajavere odjednom izadje greska

    atikmdag.sys error BSOD


    posle toga kompjuter stalno ide u restart i ne pali se. Pokusao sam i rucno da skiinem drajver za graficku i sam ga instaliram ali se onda kompjuter stalno iznova restartuje? Da li je problem sigurno do graficke ili moze biti i nesto drugo? Ako jeste koju jeftiniju graficku kupiti, nista gejming masina je samo za office..ima pcie express 2.0

  14. #12171

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Drustvo, evo ovako. Imam jedan problemcic sa PC-em. Dok igram pojedine igrice, pa nakon nekog vremena tipa 5-10 minuta, monitor ne daje nikakav signal. Pa sam ubacio novi windows u nadi da ce mozda resiti problem. Mada je opet sve isto.

  15. #12172
    Super Star Grobari_bgd's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Beograd
    Posts
    1,237

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Jel povezivao neko Sony 3 dzoj na pc? ali preko bluetooth-a?! Interesuje me procedura prepoznavanja i povezivanja.

  16. #12173
    Његош MozzART's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ђе у зору навраћају вуци, а предвече цуре и хајдуци
    Posts
    832

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Реинсталирао сам виндовс прије неки дан и након инсталације појединих програма покретање није могуће због чувене грешке 0xc00007b.
    Пробао сам све стандардне предлоге са интернета (реинсталација програма, покретање као админ, компатибилити мод, диск чек, апдејт драјвера...) и опет ништа.

    Има ли неко решење за ово?

  17. #12174

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Quote Originally Posted by MozzART View Post
    Реинсталирао сам виндовс прије неки дан и након инсталације појединих програма покретање није могуће због чувене грешке 0xc00007b.
    Пробао сам све стандардне предлоге са интернета (реинсталација програма, покретање као админ, компатибилити мод, диск чек, апдејт драјвера...) и опет ништа.

    Има ли неко решење за ово?
    imas li sve drajvere?
    imas li sve .NET Frejmovorke?

  18. #12175
    Његош MozzART's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ђе у зору навраћају вуци, а предвече цуре и хајдуци
    Posts
    832

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Имам све, али узалуд.

  19. #12176
    Super Star VEK1NG's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Heineken Arena
    Posts
    1,022

    Default Re: Pomoć i pitanja

    DS4Windows mi ne prepoznaje više gamepad.Ranije je sve radilo normalno.Ima li neko rešenje za ovaj problem ili da potražim drugi program?Ako je uopšte do programa.

  20. #12177
    Super Star VEK1NG's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Heineken Arena
    Posts
    1,022

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Quote Originally Posted by VEK1NG View Post
    DS4Windows mi ne prepoznaje više gamepad.Ranije je sve radilo normalno.Ima li neko rešenje za ovaj problem ili da potražim drugi program?Ako je uopšte do programa.
    Probao sam i Input Mapper i neće ni tu da ga prepozna.

  21. #12178
    Super Star VEK1NG's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Heineken Arena
    Posts
    1,022

    Default Re: Pomoć i pitanja

    Nema veze, popravio sam.

  22. #12179
    Super Star Pejko's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leskovac
    Posts
    1,980

    Default Re: Pomoć i pitanja

    AMD Athlon X4 860K
    GTX 1050 Ti
    Ram 8 giga DDR3
    500 giga Hard
    Asustek A68HM-K
    Drugovi,hteo bih da stavim neki i5 procesor,pa me zanima trebam li da menjam maticnu i jos nesto ili moze na ovu?

  23. #12180
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,223

    Default Odg: Pomoć i pitanja

    Maticnu.
    U zavisnosti od toga koji ces i5 mozda i ram. Pogledaj i ryzen procesore.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •