Page 1 of 609 1231151101501 ... LastLast
Results 1 to 20 of 12164

Thread: Pomoć i pitanja

  1. #1

    Question Pomoć i pitanja

    Posto sam ja trazio ovakvu temu, a nema je. Moze da bude i u sticky.
    BTW da ne bih ja ili neko drugi otvarali po 103246 topica o posebnim problemima, moze i ovde da ih kaze, a mi(svi) cemo mu pomoci. Toliko o uvodu. (ako topic postoji, ovo brisite, a taj topic roknite u sticky).

    Elem, meni trebaju neki drajveri za ATI Radeon 9600 Pro, po mogucstvu neki stariji i da ste ih vi vec koristili, posto noviji nece da odgovaraju mom "jakom" monitoru.

    Toliko.... Unapred zahvalan...

  2. #2

    Default

    meni ATI Radeon 9600 series nece na SP2, kad instaliram sistem, ili se ugasi monitor, ili se pojavi nesto Frequency out of range i neki brojevi i tako ostane dok se ne restartuje, na SP1 radi odlicno...ne znam koji mu je djavo

  3. #3

    Default

    E meni se ugasi monitor ili to pise. Dva puta sam probao i nekako uspeo da namestim. A da li mozda moze da radi lepo na SP3?

  4. #4

    Default

    Resio sam problem tako sto sam pre gasenja monitora prebacio sa 16bit na 32bit.

  5. #5

    Default

    Slazem se sa "Alexxxa" ovo ce da bude tema za razne probleme i njihova resenja.Dakle nema vise otvaranih tema za probleme te teme ce da budu izbrisane!

  6. #6

    Default

    SP3 ti je u stvari SP2, samo je promenjen skin i neka ostala njasra, ali kad instaliras videces da ce pisati ono kad kliknes my computer/properties pisace SP2....SP2 samo malo dodato programa

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Alexxxa View Post
    Resio sam problem tako sto sam pre gasenja monitora prebacio sa 16bit na 32bit.
    meni ne pomaze ni to zato sto je ATI jedno veeeeeeeelikoooo

  8. #8
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Quote Originally Posted by Black_Shadow View Post
    meni ATI Radeon 9600 series nece na SP2, kad instaliram sistem, ili se ugasi monitor, ili se pojavi nesto Frequency out of range i neki brojevi i tako ostane dok se ne restartuje, na SP1 radi odlicno...ne znam koji mu je djavo
    To je zato sto ATI po defoltu stavlja veliku rezoluciju na sp2 a to sto ti izbacuje monitor samo znaci da ne podrzava tu rezoluciju a ne da je ATI ... Inace ATI koristim od kada imam komp i nikad nisam imao problem sa njom bas tu 9600XT sada ide u penziju ali sluzila je super naravno opet sam kupio ATI.

  9. #9
    Cléo ПЛЕЈБоЈ's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Zemun - Gornji grad
    Posts
    2,958

    Default

    Ja imam 9600pro powercolor 256/128....monitor mi je '19 inci
    I dobio sam drajvere uz nju naravno...sve rezolucije podrzva, i nema nikakvih problema,malo sa je i kokovo...radi super....

    Poz

  10. #10

    Default

    Pa da. To znaci i 100% je sigurno da zezaju moj i Black_Shadow-ov monitor. Ja znam to, ali je sada velika mudrost ujednaciti monitor i karticu da rade zajedno. BTW Shadow, uzmi onaj veliki monitor onu budzu k'o TV i videces kako ce da radi.

  11. #11
    Cléo ПЛЕЈБоЈ's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Zemun - Gornji grad
    Posts
    2,958

    Default

    Quote Originally Posted by Alexxxa View Post
    Pa da. To znaci i 100% je sigurno da zezaju moj i Black_Shadow-ov monitor. Ja znam to, ali je sada velika mudrost ujednaciti monitor i karticu da rade zajedno. BTW Shadow, uzmi onaj veliki monitor onu budzu k'o TV i videces kako ce da radi.
    E ne zanam sta je...
    Ja koristim rezouciju 1280x1024 85Hz...monitor je Samsung SincMaster 997mb '19 inci...
    E ja sam i uz monitor dobio drajvere probaj i njih da instaliras....
    Poz

  12. #12

    Default

    ****, moj monitor ne moze vise od 75Hz, a preporucljivo je da radi na 60Hz. Btw nisam dobio drajvere uz monitor.

    Shadow: Brate ni 30E nije taj veliki monitor. Ma znas onaj praistorijski

  13. #13
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Eto resen problem. Ali ako hocete da sacuvate oci drzite rezoluciju na 85 hz jer je medicinski minimum 75 sve preko toga je ok, ili kupite TFT.
    Ja drzim na 17" Dell 1024x768 na 85 herca.

  14. #14

    Default

    koliko kosta TFT?

  15. #15
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Neznam gde se nalazis evo ovde mozes da nadjes cene svih komponenti sirom srbije
    i gde da kupis. Posto se cene razlikuju zavisi ko ih prodaje i koje su marke.
    Samo idi u komponente i nadji koji ti monitor odgovara, ja ti preporucujem Samsung.


    http://www.pcberza.co.yu/



    P.S. Ne reklamiram sajt samo pomazem.

  16. #16
    Cléo ПЛЕЈБоЈ's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Zemun - Gornji grad
    Posts
    2,958

    Default

    ma imas samsungove tft-ove 17' inca za 12 000 - 13 000 somica...

  17. #17
    За те црвено-беле боје Џони's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,083

    Default

    Ja sam uzeo LG TFT 19" za 15000

  18. #18

    Default

    Jer zna neko koliko kosta dobra TV kartica?

  19. #19
    Cléo ПЛЕЈБоЈ's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Zemun - Gornji grad
    Posts
    2,958

    Default

    Imas full tv kartu da nadjes za 30 jevreja...sa daljincem,fm-tjunerom,...

    Preporucujem ti neku K-World....ja je imam i vise sam nego zadovoljan.

  20. #20

    Default

    aha 80+ eura dobra
    a neka obicna oko 30-50 mada moze da se nadje i za 20 ali to je vec kanta

 

 
Page 1 of 609 1231151101501 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •