Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 20 of 197

Thread: Procesori i Kuleri

  1. #1

    Default Procesori i Kuleri

    Ja sam danas kupio Gigabyte Neon 775-BL


    Tema reimenovana u Kuleri.

  2. #2

  3. #3
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Evo i moga coolera

    Asus Star Ice platio sam ga 27 evra. Prezadovoljan sam sa njim samo 32 stepena CPU.
    Manufacturer: Asus Model No.: Star Ice Materials: Copper fins and base, copper heatpipes Fan Mfg: N/A Fan Spec: 1500-4500RPM, 12V Fan Dim: 25x80x80mm Heatsink & Fan Dim: 143x118x115mm Weight: est. 680 grams Includes: Assorted mounting brackets, screws, two fan speed controllers, thermal compound, kapton encapsulated thermistor, wrench. Compatible with Sockets: 462/478/775/754/939/940

  4. #4

    Default

    nije moj al je zanimljiv

  5. #5

    Default

    ja imam cm hyper tx brooka dobar cooler za 20tak evrica necujan a ima vent

  6. #6

    Default

    Da ne otvaram novu temu, postavicu ovde pitanje.

    Koji program koristiti za smanjivanje obrtaja kulera da ne bruji kada ostavim komp upaljen preko noci?

  7. #7
    Niko Bellic Johnny's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Boleskine House
    Posts
    1,641

    Default

    Quote Originally Posted by Deki View Post
    Da ne otvaram novu temu, postavicu ovde pitanje.

    Koji program koristiti za smanjivanje obrtaja kulera da ne bruji kada ostavim komp upaljen preko noci?
    Pogledaj, trebalo bi da mozes iz biosa...

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by Johnny View Post
    Pogledaj, trebalo bi da mozes iz biosa...
    Znam da moze ali da ne bi restartovao komp svki put i ulazio u bios kad hocu da promenim lakse mi je sa nekim programom. Treba mi da kada ostavim da se nesto skida preko noci smanji obrtaje da mi ne zuji pored glave. Zato bi mi trebao neki progaram da to namestim dok komp radi pa da usput mogu i pratiti temeraturu cpu-a da ne bi preterao.

  9. #9
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Neverujem da takav program postoji bar ga ja nisam nasao. Ako vec imas takav problem kupi kuler koji na sebi ima regulaciju obrtaja znam da su to imali neki modeli TITAN-a.

  10. #10

    Default

    Pronasao sam neki program, zove se speedfan, samo sto jos nisam skontao kako se koristi.
    Ja stavim brzinu na nekih 60% medjutim nista se ne desava.

  11. #11
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Brate upravo sam testirao taj program i u jednom trenutku mi se ugasio kuler zamalo nisam sprzio procesor tako da ebo ti takve programe kao sto rekoh bolje kupi kuler koji to ima na sebi nego ovo. Tovj izbor kako hoces ja to ne stavljam na moj komp nikad nise. Pozz

  12. #12

    Default

    najbolji program je neki potenciometar ili fan kontroler to nije sad toliko skupo mani se kojekakvih programa

  13. #13

    Default Procesori i Kuleri

    Mozda je ova tema negde i postojala, al ja je ne nadjoh. Pa rekoh, ako postoji tema Graficke Karte, Konfiguracije itd, da ubacimo i procesore. Mozak je ipak mozak...

    Evo za pocetak male komparacije (ne bas tako male), dual i quad core procesora sa najnovijim igrama i 3DMark. Naravno, AMD i Intel:

    http://www.guru3d.com/article/cpu-scaling-in-games-with-quad-core-processors/1

    I za kraj, ja imam Q6600 - stock 2.4GHz i Tuniq Tower kuler (koji jos nisam montirao, tek je stigo).
    http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2198&page=1

    Pisite koje procesore imate, kakva je temperatura, sta nameravate a sta bi voleli da imate a sto se kulera tice, bila je super tema ovde ali je ne nadjoh??? Pa rekoh da objedinim.

    I nemo' da kazete 'pa to sve vec ima u konfiguracijama', ovako je preglednije :-)

    EDIT: Naso sam je ja i prebacio ovde

  14. #14
    Top Player kerix waw's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Paris
    Posts
    903

    Default

    Ja trenutno imam amd sempron 3200 + 1.8 ghz netreba mi vise

  15. #15

    Default

    A chime ga 'ladish'? E upravo provalih, i ja to imam na mom laptopu!!! Dodushe, Sempron Mobile, ali Vrlo, vrlo dobar izbor, bogami sam godinu ipo igrao igrice na njemu :-)

  16. #16
    Čovek sa prostatom Dule 93's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jabučki Rit
    Posts
    2,312

    Default

    koji je bolji Intel Dual Core 3.06ghz ili amd athlon 64 3200+ sa 2.01 Ghz?

  17. #17
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Quote Originally Posted by dule 93 View Post
    koji je bolji Intel Dual Core 3.06ghz ili amd athlon 64 3200+ sa 2.01 Ghz?
    Pa intel bre vidis da ima vise megaherca plus intel je intel.

  18. #18
    Čovek sa prostatom Dule 93's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jabučki Rit
    Posts
    2,312

    Default

    Da ne znas i koje su cene?

  19. #19
    You will had111's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Planeta Zemlja
    Posts
    5,172

    Default

    Quote Originally Posted by dule 93 View Post
    Da ne znas i koje su cene?
    Ovde mozes sve da vidis sta te zanima
    http://www.pcberza.rs/
    samo idi u komponente.

  20. #20
    Čovek sa prostatom Dule 93's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jabučki Rit
    Posts
    2,312

    Default

    ako je intelov bolji ima bre sve da ih pobijem,zeznuli me za procesor ,u onoj listi tek sam sad video pise da je taj intelov a u kompu da je AMD.Al cu im se slatko najexxx majke.

Page 1 of 10 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •