Na prodaju kostur momčadi Nk Vitki Jelen.
Za svakog ponešto...od talenata do vrhunskih ocjena. Može i sitna korekcija cijena za ozbiljnog kupca.
Pogledajte transfer listu.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Na prodaju kostur momčadi Nk Vitki Jelen.
Za svakog ponešto...od talenata do vrhunskih ocjena. Može i sitna korekcija cijena za ozbiljnog kupca.
Pogledajte transfer listu.
KAI HAVERTZ MOZE OTICI ZA 110
ISSA DIOP 45
ALVARO ODRIOZOLA 30
NABY KEITA 65
ANSUMANE FATI 45
VINICIUS JUNIOR 100
U obzir dolaze i neki trejdovi u tom slucaju mogu ici po tm cenama, javite se.
SRECNA KUPOVINA!
EL-ARABI brzo ga zgrabi!!!!
3 mil ili ako neko hoce da mi da nekog dobrog igraca da me malo pogura![]()
Волети Црвену звезду није мала ствар, озбиљно вам кажем!
https://bojanredstar.skyrock.com/profil/photos/2/
https://bojanredstar.skyrock.com/profil/photos/4
Za sve one koji u prelaznom nisu doveli sta su hteli, dva igraca su na listi:
Benatia - Moze da ode u interesantnom trejdu ili za dobru novcanu ponudu. I dalje nema mnogo boljih stopera od njega, a cena gotovo da ne utice na poreze. Podignete mu samo jednu ocenu i OVRL sa 84 ide na 86.
G. Castrovilli - Moze da ode za kes i to po TM, a najbolji je za one koji hoce dobro da zarade, jer mu uskoro cena ide na 15-20m, a kasnije vrv i vise. Novi reprezentativac Italije, a dovoljno je da se procitaju natpisi da ga traze Inter, Roma, Napoli... Sa sledecim DLC gotovo sigurno dobija i mnogo bolje ocene, pa je svakako ok kupovina za one koji zele talente na kojima mogu fino da zarade.
Trosite kao ludi, tako da ostaje ponuda do kraja prelaznog vinicius 100, ansu 40, james 45 navali narode jos malo pa nestalo. Tu je i Firpo 40, a mozda moze otici i Saliba za 45 za sladokusce, do kraja prelaznog srecno svima.
Tko treba vrhunskog golmana...
1. Vratar Rome...Pau Lopez- 25 m
Ansu je skinut sa transfer liste. Ostalo je nepromenjeno do kraja prelaznog roka.
dovoljno gol da da i skinut je sa liste cc
Video da ce da menjaju cene u narednim danima, pa ga povukao sa TL u nadi da ce da mu skoci cena(Bas kao i ja sa Kastrovilijem
). Taman da nadoknadim za baksuzluk sa De Heom
.
Pumba cena je bila vise nego korektna pogotovo sa ovim novim pravilima ali nikom nije bio interesantan tako da ce ipak ostati. Mozda bude opet oglasavan u zavisnosti da li cu jos da pojacavam tim ali ne verujem da ce biti ovako povoljno, eventualno neki trejd mada je i ovo sto me zanima uglavnom slobodno. Mihael nije zbog menjanja cena, vec zbog one majstorije od sinoc.
KOCOOOOOOO KAD SE VRATIM IZ STANBOLA DA MI DAS ZLATANAAAAAAA!!!!! IMAM PARE.
Bale i Marcelo na prodaju. Moze keš može trade.
De Gea po TM, Castrovilli po TM, Sane u trejdu i Musa za 18m do pocetka prelaznog roka. Posle toga nije na prodaju.
Sane u trejdu ili u kesu moze da ode na polusezoni ili na kraju sezone. Svi zainteresovani neka se jave i kaparisu ga dok ima vremena.