![]() |
Koliko je previse matoro za PES?
Ja sam već 90% odustao, ali volim i dalje... Rekao sam da neću više ali razmišljam da kupim opet. Imam 28 godina, nekad se osetim kao majmun, posebno u slučajevima kad dobijem notifikaciju da me je protivnik dodao u grupu i sad čekam poruku da me napušiA ozbiljan sam čovek već, žena, dete, posao, itd...
Jel moze neko da mi kaze neki dobar VPN, a da funkcionise? Naime, imam betternet i aviru vpn. Povezem se ja na drugi ip, sve ok, otvorim npr stranicu igre u pretrazivacu, ali kad se logujem, kaze mi da nije dostupna u mojoj drzavi. IP je i dalje promenjena (probao sam Nemacku, UK, US i razne druge). Radilo je sve ok npr prosle god kad sam aktivirao PES 19. Uzeo kljuc sa instant gaming, kontaktirao ih, i oni mi sad rade refund.
EDIT: Probao i sa hotspot shield, isto nece. Promeni on IP i sve, udjem u steam, ne mogu preko pretrage da nadjem nijedan PES, bukvalno kao da nije promenilo. A kad odem u pretrazivac, otvorim bilo koji sajt koji nije dostupan kod nas, tipa hulu i slicno, sve otvara normalno. Pokusao sam da promenim drzavu za steam store u opcijama steam-a, ali trazi mi da se logujem iz drzava na koju hocu da promenim IP (tipa US ako sam u VPN stavio US), i dakle ne dozvoljava mi da promenim. Jel moguce da to Win 10 nesto zeza, da imaju neku zastitu protiv VPN, ili je do steam-a? Ne znam sta bih vise pokusao.
TunnelBear meni odličan, i prošli i ovaj sam tako aktivirao. Promeni i lokaciju u Steamu, tj. promeni državu i nađi neku adresu (npr. ja sam malopre stavio neku advokatsku kancelariju u Bukureštu).
Ipak u mu club u dobijate gp za pas i ostalo, ali kad se igra mu club tekma.
Zna li neko kad pustaju download,kupio sam preko g2a.com ovu global edition,ubacio u library al neda download jos![]()