To sam hteo da kazem,sa 2k14 na 2k15...a ovo ostalo je pametovanje,ali kapiram sta oces da kazes.![]()
![]() |
To sam hteo da kazem,sa 2k14 na 2k15...a ovo ostalo je pametovanje,ali kapiram sta oces da kazes.![]()
Пише да су исправили багове задњим апдејтом, још нешто ситно има али већина је ок.
Ваљда ће оздравити ускоро да се проба каријера
Iskreno da vam kazem kao neko ko igra my career od fife 09 samo je tad nosio drugi naziv, niste ne propustate vezano za fifu 20, bagovi jesu ispravljeni, al opet ima drugih, pricam konkretno za my career, a to je da kad igrac ostvari accomplishment dribling 75 players, desi se bag sa kontrolama tacnije ne moze da se uradi fejk sut, fejk rabona itd(sut + dodavanje, centarsut + dodavanje, igrac samo zabode u nekoj animaciji), desni stick ne radi, ja igram na tastaturi mada ljudi spominju problem i na gamepedu sa d-padom, druga stvar je, sto kad dostignete odredjenu ocenu od 90 recimo, nema transfer ponuda za vas(tipa stizu samo ponude od klubova koji mogu da vas priuste poput mancester sitija, psg, barse,reala naravno pod uslovom da im trebate uopste, ima jos da igrac izgubi sve zvezdice za skill kada zaradi 5 ili 6 zvezdicu, ima brdo jos bagova, sve se moze naci na njihovom sajtu, tako da opet je neigrivo u neku ruku, i kazu ljudi da su to sve bagovi koji su bili u 18 i 19, sad sam se zeznuo da pre ordujem igricu i nikad vise jer je ovo stvarno tuga bozija.