Oduzeti nekom klub
EKSTREMNO TESKA ODLUKA. Da meni oduzmu tim crko bih od muke bio bih bukvalno u depresiji, ili Shoki hmmm on bi ubio nekog

, dva primera koliko je teska odluka osim u slucaju ovog Nix-a koji je toliko nazalost bolestan da vara u igricama
DNO DNA.
Semih - odigrao sam sa njim ja mislim dve partije na nekom WC turniru koji je Darko pravio. Nije radilo kako treba. Verovatno ce se javiti ljudi koji ce reci radilo je dobro radilo je lose i to je ok ( samo Hadisu je sve super i on bas nije kompetentan da govori o tome

). Ovaj problem traje od kad sam ja tu i periodicno se ponavlja a koliko sam cuo oduvek je tako, dakle to je
cinjenica da Semih ima problema sa internetom daleko vise od ostalih. Iskreno ne mogu da verujem da covek u zemlji austriji ne moze da organizuje sebi bolji internet u to jednostavno ne mogu da poverujem, ta zemlja je u svemu ispred srbije 20 godina i
zato mislim da on nije uradio sve da to popravi i to mu je velika zamerka sa moje strane, npr. Lutkica je ziveo u austriji u nekom gradicu Kapfenberg i imao odlican net. Gde Semih zivi nemam pojma ali ubedjen sam da moze da ima bolji internet. E sad ako on stvarno toliko voli PES i PSML trebao je da uradi sve da to popravi ( tako bih ja uradio ).
Moja odluka sto se tice Semiha bila bi:
Zamrznuti tim dok ne uzme bolji internet. Zasto?
Definitivno ima problema sa internetom, definitivno se ljudi zale na njega ( vise od 5, sto ja znam ), dakle dovodimo u pitanje ostanak petoro menadzera u ligi zbog coveka koji nema idealne uslove za igranje PES-A online.
Toliko o Semihu i tom problemu. Inace za momka svi kazu da je ovako super tako da je ta odluka jos teza :(.
Citamo svi ovde ( i na drugim mestima ) "prepucavanja" Hadis, Miha, ova uprava radila ovako ova druga onako bla bla bla ova je super ovo nije i obrnutno. E sad ovako, verovatno sam jedan od retkih koji je upoznao obojicu ( Hadis, Miha ) iskreno na moju srecu jer su obojica sjajni momci. Sa koliko oni ljubavi pricaju o PES-u i PSML to je nesto neverovatno, koliko obojica imaju zelju da ova liga bude nesto svemirsko je isto tako neverovatno. Ali naravno odnosi njih dvojice su katastrofa. Smatram da trebate sve da zaboravite predjete preko svega i nastavite da igrate PSML,
nova uprava dolazi i ne trebaju im vasa prepucavanja jer ce veoma brzo bataliti pozicije!!!
Takodje predlazem da se ova tema zakljuca.
Sincerely SPU!