Ја сам данас послеподне доступан па ћу се јавити на стиму свима са којима требам играти а кавите се и ви, позз
![]() |
Ја сам данас послеподне доступан па ћу се јавити на стиму свима са којима требам играти а кавите се и ви, позз
GDE MOGU DA SE DOGOVORIM ZA ODIGRAVANJE TURNIRA UPAO SAM UMESTO Zokisa -PORTO
Mogu sutra da igram posle 20h (do 23h najkasnije).
Dodajte me na steam:
https://steamcommunity.com/id/real022/
Ekipa: MEXICO 86
Nick u igri: Turbo250
Nick na forumu: real022
Promena> Ne mogu danas :( Eventualno ako ugrabim vreme oko 23 barem za jednu utakmicu.
Molim UO da mi otkljuca prvi deo sezone. Hvala.
Poslao sam svima poruku sa kojima treba da odigram (narednih 8 kola).
Ako je moguće, bilo bi dobro da na Steam stavimo barem u zagradi ime sa foruma, da nema konfuzije.
Kod mene je bukvalno jedan nick ovde, drugi na steam, treći u igri. Sada na steam stoji Suarez(real022).
Ne znam koliko se koristi chat od ljudi u D2, ja sam sada ušao, nema nikoga, ali pokušavaću i tako.
Trenutno ne znam kako je najbolje organizovati meč. Ja sad mogu, npr sat vremena narednih... pa onda u toku dana još sat, dva... Naravno tada ne nadjem nikoga ko može.
Za vikend ne mogu ceo dan sedeti za kompom takođe. Recimo imam slobodnih 10 sati ukupno, petak, subota i nedelja.
Unapred teško mogu da planiram, pa da zaista budem slobodan 5 vezanih sati i čekam kad ko naleti.
Ili da ovde, u ovoj temi pišemo bukvalno svaki trenutak kada smo slobodni.
Možda deluje bez veze, ali deluje mi realno, ako upalim temu i vidim da je neko stavio post u datom vremenu, mogu odmah da cimam.
Ili da napravimo neku grupu na steam (što je možda najpametnije, ima i app na telefonu, pa se lepo vidi ko je online itd).
Ili chat - https://client01.chat.mibbit.com/?se...erbiacommunity
Cao Real, najbolje je da saljes PM na forumu ljudima sa kojima igras, trazis steam ili das svoj steam i dogovorite vreme
Ne radi mi internet danas.Ne znam koliko će dugo ovo trajati.
Ја сам BVB09 слао поруке на форум није ми ни одговорио, Margita буде онлајн на стиму пишем му и у уопште не одговори.
Могу бар да одговоре то је секунд... Са форума скрин не могу да узмем јер мени у инбоксу уопште не приказује моје послате поруке, ово са стима имам сс.
Ако читају нек се јаве да одиграмо.
Da se oglasim vezano za mečeve za prošlu nedelju.
Kad sam kontaktirao Miloša(BVB) rekao mi je da može u četvrtak posle 6 i da će biti na četu.Kad sam ja bio na četu nije ga bilo.Kasnije sam mu poslao poruku na forumu i nije mi odgovorio.
Što se tiče meča sa Saletom, nikako neće da nas spoji i zato meč nije odigran.
Inače, sada mi radi internet.
To sam i ja tražio kao blesav. Prvo - termin "sent items" ko koristi npr gmail, uopšte nije isto što i poslate poruke.
Drugo, pošto je to jedino što asocira (naravno na poslate poruke), tu se traži, ali je po defaultu isključeno. Stoje samo ikonice, na koje se "ne klikće", nego su tu reda radi.
A opcija za uključivanje je u general settings:
54778.jpg
Postovani UO, zamolio bih da mi se izadje u susret i odloze preostali mecevi iz ove nedelje. Zbog virusa koji je zahvatio suprugu i klinca, zaduzen sam za bejbisiting i brigu oko njih dvoje, tako da sam uglavnom slobodan u 12-1h posle ponoci, pa nemam bas mogucnost da igram PES u ovom trenutku. Racunam da ce supruga i klinac od cetvrtka na posao/u skolu, tako da cu kontaktirati sve koje imam i da potom u sto kracem roku odigramo nase utakmice.
Da se javim i ja,do petka neću moći da igram,crko mi džojstik.Stiže zamena sutra,prekosutra
ja sam na zlatiboru par daana, imao sam problem da se logujem na sajt preko moba stalno me izbacuje bicu od vieknda tu
Uopšte mi ne radi više Friends komponenta na Steamu, ni na kompjuteru, ni na telefonu, tako da ne mogu da šaljem i primam poruke.
Salji pm na forumu ostalim menadzerima za dogovaranje, i pisi steam supportu ako vec nisi
Ako mi je neko od menadžera poslao poruku na Steam, neka mi prosledi tu poruku na PM.
Sinoć je pao steam svima.Nije moglo ni da se igra