Odbor za hitna pitanja je doneo odluku da Zlatni Orlovi nastavljaju takmičenje u PES Serbia Menadžer Ligi!
![]() |
Odbor za hitna pitanja je doneo odluku da Zlatni Orlovi nastavljaju takmičenje u PES Serbia Menadžer Ligi!
Posle 3pc , mob baterije , ves masine , windowsa 10, na red je dosao i internet, sve u desetak dana . Probao par ligaskih, ali bas neigrivo , gore lampice, crtica dve. Izbaci na merenju i jaču brzinu ,ali ide dole i do 0,2 upload, loost packet na pingovacnju 5,6 posto , skroz neigrivo. KOd komsija u ulici isto , pa dok se neresi trazim odlaganje , da nemučim i sebe i druge igrajuci takve utakmice. Mada meni vise smeta , evo sad probo na ps4 dao čovek 2 gola za 10min, 11 suteva ja nula , ja pustim dzoi on nastavlja gine da uzme loptu masini,da da sto vise golova . sramotno je postalo ko sve igra ove lige .
Samo da javim da sam bolestan, tako da ću mečeve iz ove nedelje odigrati sledeće.
Drugari, crkla mi je ploca na kompu. Molim da mi se pomere mecevi u ligi. Cim popravim PC igramo se.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Postovani UO, malo sam u stisci sa vremenom, pa ne znam koliko cu uspeti utakmica da odigram u narednim danima. Videcu svakako da odigram kup sa Makijem i koliko god budem mogao utakmica u ligi, ali da se najavim za svaki slucaj ako ne stignem sve da odigram.
Poz Mihael, za ligu nije problem, ali vidi bar za kup da probas da stignes![]()
Zamolio bih da mi se otkljuca i ova polusezona...
I dalje nisam ozdravio od ovog virusa, i dalje mi je jako loše.Ako mi bude bilo bolje, pokušaću da odigram utakmice, ako ne, onda ne znam stvarno.
Zamolio bih da se Vekingu otvori polusezona zbog ovog virusa koji ga je ocigledno pokosio skroz...
Poz Dzajo, posto su ostala 3 dana do kraja sezone, moja preporuka je i da ti saljes PM poruke menadzerima, ipak ti nisi bio u mogucnosti da igras do sad![]()
Poslao sam poruku Cveletu, ali mi nije odgovorio.
SS:
Spoiler:
Nisam stigao juče da unesem izveštaj za utakmicu sa Makijem.Izvinjavam se zbog toga.
Poz Veking, nazalost ponedeljak popodne nazalost nije dovoljno da bi se upisala sluzbena pobeda tebi. Za izvestaj nema veze, desava se.
Što se tiče meča sa Cveletom, kontaktirao sam ga još ranije i nisam dobio odgovor.
SS:
![]()