Jel ima neko dodatak MSL?
Jel ima neko dodatak MSL?
@Slix
registrujes se na serbia-football.com pa ces moci da skines
@Slix
Ali u svakom slucaju ti je bolji PES6...
Glupo je odradjeno na fifi, a i fifa je veliko *****
Imam ja.Skinuo sam za ortaka koji ne **** da predje na pes.zagrizo za fifu i kraj.Ma pes je zakon.Fifa je kesa.
СА ПАРТИЗАНОМ ДО СМРТИ!!!!!
Ma znam da je pes bolji ali fifa ima vise liga i dobro je kad igras Menager Mode
Bolja je graficki izgled podataka.
Mozda meni izgleda bolje uradjen al igra je bitna,a tu je pes nenad****v
СА ПАРТИЗАНОМ ДО СМРТИ!!!!!
tako je pes je najjaci i uvek ce biti
pes moze biti bolji i bolji
Dosta su unapredili grafiku, prvenstveno face u Fifi 7
Fifu 7 igra dosta ljudi mada sam bio ubedjen da ne igra skoro niko.
Na sajtu
http://www.soccergaming.com/
mozete naci dosta patcheva za fifu 7 i ostale verzije fife patheve za sezonu 2011-12 i druga poboljsanja.
Liverpool YNWA
Ko bre igra fifu 7 , pored 12ice, eventualno 11ce jer more na GameRanger.
Jedino ako ti je PC iz praistorije.
Mozes li mi poslati na PM linkove od tih pečeva da ih isprobam.... Nije bila losa FIFA 07![]()
Дуле Вујошевић шалалала...
Fifa 07. Davao sam golove iz svih mogućih pozicija. Seol Ki Hyeon, stavim ga na levog veznog i u svakom meču gol sa pola terena dam (bukvalno svaki meč). A u svakom trećem meču sam davao golove sa gola na gol, totalno nerealna igrica... Ali dobra za *****anciju. I jel ima taj peč? Mislim neki sa novim transferima, koliko ja vidim sve su neki nedovršeni ili nema linkova..
Ovo je ToleSuperLiga u kojoj se sve zna unapred!
Vildan jedno pitanje za tebe,jer igras fifu 07 preko gamerangera,i ako igras postavi ovde jer treba neki patch ili tako nesto malo napravi upustvo :P
Ne igram Fifu 7 Preko gamerangera, valjda treba da se reg na onaj ea kad se instalirava fifa.
Liverpool YNWA