Pa ja sam se posle pisanja o misirlu o kome mislim da je ok momak, osecao da sam se i ja mozda tako ogresio o nekog, i izvinuo sam se . A isto tako ostajem pri tome da su neki spremni zarad rezlutata da prave lag.
A kokoska da snese nojevo jaje ,naravno da je moguce, ako je nagno neki pomahnitali noj sve je moguce
Salu na stranu , secam se vremena pc ligaskih i da je neko snimao i da je lose radilo , njegov pc je trosoio ram za snimanje, manje je imao pes ,i automatski losije radilo. MIslim da je tako i za ps4. Neznam kolko je smesna operacija za pc to pingovanje , ali mi deluje da u tom trenutku pc salje net signal ka google i vraca ga ,dovoljno da oprereti upload i dowload,nisam stručnjak ,pisem vise ovako laički ali mislim da sam u pravu . Nek to i nije neka količina neta , ali radi mu pc ,koji malo malo moze da povlači nesto ,jos ako neko ima win 10 eto haosa, ja uglavnom gasim pc kad igram ligasku na ps4, iako sam vratio na win7, jel win 10 malo malo pa skida nesto i krade net.
Imali smo gore stručnjaka koji je izvrejdavo kimovo misljenje o rezoluciji , rekli bi svi kakve veze ima sa netom, a znas i sam provereno da pes radi drugačije na različitim rezolucijama. Prednost igrivosti pes na ps4 mislim da lezi sto su sve masine iste i usaglasena brzina procesora rama i grafike , dok na pc tu ima brdo odstupanja , različitih brzina i zato i dolazi mislim do onihping pong trenttaka kad pes ubrza na par sekundi .
Na ps4 se uglavnom jedna strana zali na lag , sto tako i deluje , mislim da je tu razlog zbog uglavnom manjih upload brzina od dowload .
A treba da se napise ne jedno ,nego sve sto moze da steti kvalitetu veze i igrivosti i da se postavi na sajt psml, vecina ovde i neulazi . Napiso sam u prvom postu , i sve drugo sto ima dodati jos.
Kao i kad se igra ligaska da se proveri da neko od ukucana nije ukljucio yotube ili dize nesto , da se uspavljuju pc , wi fi sve , jel ima tolko silnih sinhronizacija mobiilnog , pc , tableta , sve slike ti odjednom budu na pc iako ih nisi slao , sve to moze da ide bas u trenutku kad se igra ligaska., nekom se apdejtuje telefon sve one silne aplikacije čim je blizu svog wi fi . Bio bi podugačak taj spisak ,sigurno bi svasta tu moglo da se doda , treba sve to skupiti na gomilu i staviti obavestenje na sajtu psml