![]() |
Kad su ugasili GameSpy arcade kao da su mi ugasili dusu
Top Spin2 sam pikao online nasumicno kad navatam protivnika a bilo je prilika
Ako bude iole dobro nema razloga da ne uzmem bar 1 mec nedeljno online
Jedna od boljih teniskih igara koje sam igrao jeste Tennis Elbow. Sama po sebi ništa posebno, ali sa pečevima, izgleda to sasvim solidno. Ništa vrhunski, ali pruži dobru zabavu.
A ovo deluje dosta dobro, daj Bože da bude i sa licencama igrača i turnira sve ok, to uglavnom predstavlja problem za sve, jer nije fazon kao sa fudbalom, već mora licenca od svih pojedinačno da se traži.
Naravno, to je upravo i ono što sam rekao: licence su uvek problem u teniskim igrama, bile i biće.
Što se gameplaya tiče, solidno deluje, nadam se da će biti realističan, nekako ni u jednoj do sad nisam video savršen gameplay, ali prošlo je vremena od poslednje teniske igre, nadam se da će biti super.
Za sada su najavljeni igrači poput Federera, Tejlora Frica, Gofana, Iznera, Monfisa, Kirgijosa, Aleksandra Zvereva i Majkla Mmoa i igračice poput Kerber, Medison Kiz, Voznjacki i Muguruze.
Ovo je otprilike lista igrača u ovoj fazi igre
Roger Federer
Grigor Dimitrov
Alexander Zverev
Dominic Thiem
David Goffin
Stan Wawrinka
Nick Kyrgios
Lucas Pouille
John Isner
Fabio Fognini
Roberto Bautista Agut
Kyle Edmund
Hyeon Chung
Milos Raonic
Richard Gasquet
Gaël Monfils
Karen Kachanov
Stefanos Tsitsipas
Taylor Fritz
Frances Tiafoe
Jeremy Chardy
Elias Ymer
Michael Mmoh
Thanasi Kokkinakis
Caroline Wozniacki
Garbine Muguruza
Angelique Kerber
Madison Keys
Eugenie Bouchard
Ne izgleda uopste lose, ali videcemo.
Ponovo problem lose kretanje igraca, neprirodno, ali da sacekamo jos neki video.
Igrica po gejmpleju izgleda lose, pa samo pogledajte servis federera....ocajno... Nije skinuto nikom realno nista u odnosu ono sto ima u stvarnosti, kretanja i udarci loptice nerealnii u odnosu na stvarnost. Vise mi deluje kao virtua tenis neki nastavak
Top Spin 4 koji je izasao pre 5,6 godina, a mozda i vise, deluje mnogo naprednije i realnije od Tennis World Tour-a.
Nema ništa od ovih igrica.Jedini sportovi za koje se prave dobre igrice su fudbal i košarka.Sve ovo ostalo izgleda loše.Pokušavaju za dosta sportova da naprave igricu, ali im ne ide baš.Big Ben Interactive izdaje i ragbi i rukomet, sad i tenis, ali nijedna nije dobra.Bilo je nekada dobrih teniskih igrica, ali su ovo sada samo loši pokušaji.Doduše Top Spin i Virtua Tennis su radili ozbiljniji studiji.