Dobro bi bilo čisto da se počne sa nečim, pa polako koliko se stigne, ko koliko ima vremena.
Bar da postoji plan i program.
![]() |
Dobro bi bilo čisto da se počne sa nečim, pa polako koliko se stigne, ko koliko ima vremena.
Bar da postoji plan i program.
Све ово што ја причам није поглед некога ко едитује, већ да едит тиму приближим очекивања и потребе људи који долазе на овај форум а ваљда је циљ да буде посећен и расте, а да би то постигли треба бити јузер френдли
Ја пратим едит па себи прилагодим за моје потребе колико знам и могу али већина људи данас жели крајњи производ, а не да отвори ово што је члан изнад поставио са Ево Веба јер сигурно неће то применити нити ће постати члан едота тако.
Даш нешто опипљиво и једноставно што ће привући пажњу и створити жељу и за едитом и за међусобним помагањем да се направи рецимо Арена скорборд па се сви укључе јер имамо адон Суперлиге па би нам то требало, па се сви укључе око реклама па се широ знање а не мртви мрак пола године.
Ne postoji i to je ono osnovno i najveći problem.
Svi imamo i poslove i obaveze, a vala smo ih imali i ranije, pa smo uspevali da se snađemo.
Sad je problem u urcobolji.
Ja po par dana ne stignem da se zakucam sat ukupno za komp, mahom preko Tapatalk se logujem.
A alati postoje konačno, samo niko neće više da se uhvati OF.
Plus je Pećinko jedini stariji član tima koji se javio.
zdravo svima,evo da pitam nekog admina da mi promeni nick na forumu bio bih vam zahvalan bilo ko ko moze ovo da mi sredi vec duze vreme molim ali niko da mi odgovara!!
Vranjanci najgrđi
Elem ako imate želje i volje organizujte se
Za pomoć sam uvek tu ali da šefujem i slično to nikako jer sam stvarno zauzet
Život je qrva
Kao što kaže tema ovo je stvar za admine (množina) ja mogu samo u svoje ime da pišem
ugasiti forum, nema Rame, nema Pustolova, Zlaxija... i ostalih magicnih likova..
i set-a je*enog
Napraviti eventualno pocetnu stranu za ove lige i bogove i sve ugovarati preko Skajpa, Fejsa, Majspejsa...
Nemojte da ste na kraj srca,uvek moze neko ispricati vic o mesaru i nasmejati forum.
Ovo morate dovesti ured,ipak je ovo jedan forum koji traje dugo.
Primjeti se neaktivnost,govorim za podforume neka se momci raspodijele ko ce koji podforum osvjezavati barem svaki drugi dan jedna tema.
Ja na jednom pes forumu sve sam radim i nije mi mrsko,skoro svaki dan osvjezim svaki podforum svaku kategoriju od PES 2018 do PES 6 isto tako Hardware i software ,sve se moze kad se hoce![]()
Lepo napisano ali problem se duže vreme javno vidi
Ja više nemam funkciju
Sam sam je ukinuo iz principa
Osvežavao forum, poklanjao igre, zezao straleta
Čak i 10god foruma su ljudi zaboravili
Pasivnost neka u logici ljudi..
Sarafoglu nik. Decko zeli da se prijavi za ctl ligu, ali ne dobija aktivacioni kod i nema pristup forumu. Ako neko moze da rijesi to? Hvala.
forum je otisao u kur.ac onog dana kada ste banovali blekija, nukera, paoka i jos par ljudi sa ciganskih tema. ne moze covek ni da se valjano popisa po tim temama, a vec je banovan ili su ciganski sagovornici, blago retardirani svojim odgovorima i konstatacijama.
nekada se radio patch za harchester united, eeee..