Okrecemo se dalje.God save the queen!
![]() |
Ljudi dve tekme idu na penale a sutiraju kao babe. Svi hoce da kao prevare golmana pa cekaju da se baci, umesto da lepo sutiraju punom i unesu golmana u gol.. Svaka lopta se odbila hrvatima, Subasic se kao povredio, Mandzukic odvratan, Modricu su svirali faul kada ga Rus popreko pogleda i na kraju penal Modrica.. U zivotu nisam video da neko ima ovoliko srece.. Rusi slabi, ali nista slabiji od hrvata. Dosli smo do toga da navijamo za Engleze u polufinalu..
Navijao sam za Ruse,samo sto igraju protiv Hrvata...inace ovo sto oni igraju je teski antifudbal,guzicarska igra...tipa nesto kao mi,samo sa srcem.
Браћа су толико пара уложила у фудбал да треба да их буде срамота шта они играју данас. Од оне екипе Зенита која је освојила Куп УЕФА, ниједна руска екипа, нити репрезентација, није играла иоле пристојан фудбал.
Sastavi za utakmicu Francuska-Belgija
Francuska (4-2-3-1): Loris – Pavar, Varan, Umtiti, Ernandez – Kante, Pogba – Mbape, Grizman, Matuidi – Žiru.
Belgija (3-4-2-1): Kurtoa – Aldervajreld, Kompani, Vertongen – Šadli, Felaini, Vitsel, Dembele - De Brujne, Azar – Lukaku.
Francuzi zasluženo, Mbappe predobar igrač, al stvarno mu nije potrebno ono ciganisanje što kupi od Nejmara.
Zasluzeno,alal vam urac!
A nase manekencicima da bude sramota,likovi vode 2:1 i napadaju da daju treci gol...da smo mi bili u tom polozaju,ne autobus,nego voz bi parkirali parkirali ispred sesnesterca.