![]() |
Nisam siguran ni da je problem sa vram direktno vezan sa crashovanjem. Vidim na steam forumu da ljudi imaju istih problema. Navodno je ovakvog crashovanja bilo i ranije sa nekim drugim naslovima , ali je problem bio zbog starijih procesora....pa je izašao patch. Šta znam....žale se ljudi i sa odličnim konfiguracijama....
Ovo se od Konamija i moglo očekivati......još sam hteo da sačekam demo, pa da posle kupim.....al me povuklo.
Послато са K6000 Pro уз помоћ Тапатока
Isto mi izbaci za video memoriju, ali igram normalno...win7 64.
Probaj drajvere neke starije, dx, i one microsoft redistributable redom što idu uz većinu igara.
Isti problem, kao nije dovoljno dobra grafika (R9 270) i posle ignore ide crash... a za sve mi stoji zeleno "ok" ... ajd' javite ako izadje nesto da resi to...
Ima nekih suludih saveta na steam forumu....tipa da promeniš setovanje u audio settings, ali ne deluje ništa. Bojim se da ćemo morati da čekamo da Konami izbaci patch
Poz, probajte sa različitaim drajverima, to je isto bio problem i sa battlefield 1
*****ancija za *****ancijom... ja krenuo da ubacim noviji drajver a on nece da mrdne, pise checking for drivers i tako stoji... onda na forumu amd-a vidim da cesto nece zbog windows-a tj nece bez update-a... i tako sad u krug *****ancija cccc... a mozda i pes zeza zato sto nema nikog win update-a ko ce ga znati... sad palim ali update win-a ide pa cu javiti ako to nesto promeni...
Ni meni nece da pokrene igru , u settingsu sve je na "ok" (procesor intel i5 2400 3.1ghz,8gb ram-a, graficka radeon toxic 2gb)
Jel se nekom desilo ovo? Restartujem komp (laptop Dell i7700hq,8bg rama, gtx1050) opet nista res drugi put ide...
a nekad i ne...Untitled.jpg
Ma meni sve lepo radi ne koci sljaka ko lud jedini problem je sto nece online, popizdeo sam.
Upalilo je , ko ne može da pokrene igru samo treba windows da apdejtuje ,radice posle "ignore"
http://www.microsoft.com/downloads/d...playlang=en-us
Meni je ovo pomoglo. Radi sada
http://www.oldschool-samp.com/slike/images/pes.jpg
Zna li neko zasto mi ne da da pokrenem igru,skinuo na stimu i instaliralo se sve ono sto treba
ne da mi ne settings da otvorim
Meni se isto dogadja...
?Updejtovao drajvere, windows, c++, dx, ma sve sto mi je palo napamet i opet isto stopped working...