![]() |
Sezona je pocela bez novice cup-a, da li neko ima ideju kako zaraditi GP ove godine, ako zna neka pomogne???
Za pocetak idi odradi onaj Training Tutorial.Izaci ces sa 30 000GP kad odradis sve.
Ma prosao to sve, i odigrao sve kupove koju su imali ali sada krece mucenje jer nemam adekvatne igrace za napad jer sam dobio 6 golmana i 5 stopera, nista napred samo maradona i bolt, a online ne mozes biti u plusu ako igras protiv human, ne znam za sim kako ljudi farmaju, kad nikoga ne mogu da pobedim???
Pa to nije nista druze, na proslom sam farmao 100k dnevno a ovo sad nema sanse, i to igram online dobijem 4 od 5 tekme i na nuli sam... :-(
Ugovori su mnogo povoljniji, koliko sam do sada video, nego sto su bili pre. Plus, ovo je tek pocetak, bice jos kupova. Uostalom, isto je svima.![]()
Pa na 2017 je bilo previse lako za GP imao sam preko 80 igraca sa 80+ mnoge od njih nisam ni isprobao,i u svakom trenutku sam imao preko 200k GP nadam se da ce sada biti malo zanimljivije.Upravo mi je stigao pa se javljam kasnije sa utiscima
Realno myclub na 2017 je bio ozbiljno *****e, klasican farmfest, samo farmas kao debil da bi imao igrace, po meni bi trebalo pobede da vrede vise, ili divizije da donose vise para, zato sto u sustini u 17ci si osvajanjem divizije sa 10pobeda bio u minusu
Pa druze jestee bilo lako ali to je bio jedini nacin da napravis ekipu i da igras, evo posle 15-ak utakmica naleteo sam na full ekipe, znaci ove godine ide prica kao sto je komsinica radila u FUT, plati bato ako hoces dobru ekipu, jer ovde si svaki mec online u minusu, ne znam sta da kazem, nadam se da ce dati one debilne turnire na begginer za farm ili ce ovo biti smraracina nevidjena jer ni dinar necu dari za coinse!!!
A kako ste to "farmali"?
Ja sam uz Legendary Edition, dobio Maradonu i Bolta, agenta za Liverpul i Barsu, nekoliko onih agenata za Ligu šampiona i 1000 coins-a. E sad, mislim da sam izvukao ukupno 14 igrača od tih bonusa i crna lopta mi je pobegla bukvalno 5 puta za po jedno polje samo. Naravno više sam pogodio onih srebrnih nego zlatnih i crnih![]()
Maradona, Bolt, O. Dembele, Paco Alcaser, Paulinho, Andre Silva, Pepe, Umtiti, Klavan, Vermer(GK), Sebe i sl...
A i ovu temu bi mogli da prebacimo u Online deo foruma.
Steam Community Screenshot Prva crna i opala ZLATAN .jpg
Dva lika od 10 su opet na foru laga izašli kad sam vodio i nikom ništa...stvarno ovo izluđuje ... Al zato sam na običnom specijalnom agentu izvukao Zlatana![]()
Ja samo jednu crnu i kao obradujem se a ono Pike 78 ocena hah... pa rekoooo' jbt dal' je realno![]()
Ovaj co op mod u my clubu nema veze sa mozgom, spaja me sa ljudima koji igraju sa ekipama kao real i barsa, trose se ugovori svim igracima koji igraju i koji ne, ne dobijaju exp, i ne racuna ti se u statistiku samo gp ali to se i ne isplati mozda cak... valjda ce ispraviti to...
Tim polako dobija konture kakve bi trebao da ima...
PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20170916173722.jpg