Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 41 to 60 of 122

Thread: Nece da se konektuje online

  1. #41
    Professional bedazzled's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Сербия
    Posts
    460

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Meni radi sad od kako su rešili server a igra mi nije instalirana na c već na drugoj particiji i sve radi ok

  2. #42

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Ne radi..code:IDGG2..sveža instalacija na D: ovaj put. I Verify file integrity..opet error.

  3. #43

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Quote Originally Posted by real022 View Post
    Ne radi..code:IDGG2..sveža instalacija na D: ovaj put. I Verify file integrity..opet error.
    Neki problem je sigurno do tebe , jer ti je preko cd-a ili digitalni kljuc sa nekog sajta ??

  4. #44

    Default Re: Nece da se konektuje online

    digitalni sa hrk-a..

    Da barem ima negde šta znači ta greška..

    Probao sam i preko vpn-a..i direktno preko modema (pošto imam ruter), mada je sve to radilo ranije normalno.

  5. #45

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Nece ni meni, sve sam probao. Evo cak sam i reinstall win i opet nece :/ ne znam u cemu je problem .....

  6. #46

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Stvarno mi nije jasno zbog cega vam nece, jer ste instalirali patch sa stem-a ???

  7. #47

  8. The Following User Says Thank You to Sneg_Veje For This Useful Post:


  9. #48

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Quote Originally Posted by Spale80 View Post
    Stvarno mi nije jasno zbog cega vam nece, jer ste instalirali patch sa stem-a ???
    Piše mi da je verzija 1.01..automatski se updejtuje..ili sam nešto propustio?

    Probao sam čeker ovaj..isto mi je i kad isključim firewall..i dodao sam custom rule..opet isto.

    Ne znam baš šta znači ovo sve:

    Untitled-1 copy.jpg

  10. #49
    Počasni Diskriminator Darcoolio's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Karaburma
    Posts
    15,941

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Mislim da je verzija 1.01.01 (tako nešto).
    Probaj da ugasiš antivirus.

  11. The Following User Says Thank You to Darcoolio For This Useful Post:


  12. #50

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Probao odma'. Ne radi...verzija je 1.01.01

  13. #51

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Quote Originally Posted by real022 View Post
    Piše mi da je verzija 1.01..automatski se updejtuje..ili sam nešto propustio?

    Probao sam čeker ovaj..isto mi je i kad isključim firewall..i dodao sam custom rule..opet isto.

    Ne znam baš šta znači ovo sve:

    Untitled-1 copy.jpg
    A vidi meni kako pise. Meni je igrivo tebi je blokirano, resi to nekako.


  14. The Following User Says Thank You to Spale80 For This Useful Post:


  15. #52

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Tacno tako, problem je u ovome sto pise blocked, sad sam probao preko drugog neta i radi a na ovom mom ne radi i isto pise blocked. To verovatno treba nesto u podesavanju rutera da se namesti... da se otvore portovi ili tako nesto...

  16. #53

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Quote Originally Posted by CroW View Post
    Tacno tako, problem je u ovome sto pise blocked, sad sam probao preko drugog neta i radi a na ovom mom ne radi i isto pise blocked. To verovatno treba nesto u podesavanju rutera da se namesti... da se otvore portovi ili tako nesto...
    100% vidi zovi nekog ko se razume u to, dal provajdera kod koga si ili nekog ko to zna ali to moras resiti.

  17. #54

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Pa jel nisu svi portovi otvoreni kada je kablovski net/modem?

    Mislio sam da je za adsl samo...

  18. #55
    Top Player Lune83's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Lajkovac
    Posts
    707

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Otvaras sledece portove :

    -80, 443, 5730, 5739 i u TCP i u UDP rezimu

    Aktiviras ( enable ) UPnP, a u DmZ ( posto ga takodje aktiviras ) upisujes lokalnu adresu rutera recimo 192.168.1.1 ili koja ti je vec.

    Moras da udjes u ruter kao admin. Te portove podesavas u NAT-u u virtual serveru.

    Mislim da treba jos nesto da se podesi ali sam zaboravio. Na pes-u 2014 su to skoro svi trebali da podese.

    Tako ces resiti problem sa ruterom. Mada nisam siguran da tebe samo to zeza.....

    A ako koristis kablovskog operatera mozda ces cak morati da ih pitas da ti dodele staticku IP adresu da bi ti sve to funkcionisalo. To te kosta dodatnih 500 din. Moj komsija nikako nije mogao da igra PES 2017 ( PS4 ) i to je bilo jedino resenje i posle toga je proradilo. Opet kazem, ne mora da znaci ali znam par njih ( moj komsa, blackwhite.. ) koji su na kraju morali da posegnu i za tom opcijom.

  19. The Following User Says Thank You to Lune83 For This Useful Post:


  20. #56

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Quote Originally Posted by Lune83 View Post
    Otvaras sledece portove :

    -80, 443, 5730, 5739 i u TCP i u UDP rezimu

    Aktiviras ( enable ) UPnP, a u DmZ ( posto ga takodje aktiviras ) upisujes lokalnu adresu rutera recimo 192.168.1.1 ili koja ti je vec.

    Moras da udjes u ruter kao admin. Te portove podesavas u NAT-u u virtual serveru.

    Mislim da treba jos nesto da se podesi ali sam zaboravio. Na pes-u 2014 su to skoro svi trebali da podese.

    Tako ces resiti problem sa ruterom. Mada nisam siguran da tebe samo to zeza.....

    A ako koristis kablovskog operatera mozda ces cak morati da ih pitas da ti dodele staticku IP adresu da bi ti sve to funkcionisalo. To te kosta dodatnih 500 din. Moj komsija nikako nije mogao da igra PES 2017 ( PS4 ) i to je bilo jedino resenje i posle toga je proradilo. Opet kazem, ne mora da znaci ali znam par njih ( moj komsa, blackwhite.. ) koji su na kraju morali da posegnu i za tom opcijom.
    Ja sam platio za staticku ip adresu ali opet imam problem, sad cu probati da namestim ovo sto si napisao pa cu da vidim da li funkcionise i nadam se da ce sve biti ok

  21. #57

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Nod blokira..posle sto čuda proverim u klasičnom troubleshooting za konekcije u windowsu.

    Stvar je u tome što sam normalno prvo firewall proverio..dodao čak u firewallu dopuštenje, isključio firewall i antivirus, ali opet blokira.
    btw svi portovi su otvoreni, dmz, upnp...

    EDIT:

    Uninstalirao NOD, isključio windows firewall i opet nešto blokira.

  22. #58

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Ma to su ti portovi, ja sam uradio ovaj portchecker za ps4 i pise playable i normalno mi radi na ps4 a za PC mi pise connection blocked i nema sanse da se konektuje. E sad kako to da se namesti pojma nemam, izgleda da cu ove godine igrati samo na PS4

  23. #59

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Meni je internet Kopernikus. Da li još neko igra preko Kopernikusa?

    modem Cisco e3010..i moj TP link ruter. Preko rutera je sve podešeno, a u modem ne mogu da se logujem.
    A ista stvar i kada nakačim samo na modem net.

  24. #60

    Default Re: Nece da se konektuje online

    Takodje sam i ja na kopernikusu, ja sam probao ovo sto je Lune napisao ali nije mi pomoglo... Ne znam vise sta da probam, jednostavno ne zeli da se konektuje online na PC, dok na PS4 radi sve super...

  25. The Following User Says Thank You to CroW For This Useful Post:


 

 
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. jsl neće ml
    By pes2013 in forum PES 2013 - Početnička pitanja
    Replies: 9
    Last Post: 01-27-2013, 16:17
  2. zasto mi nece pes online, skinuo sam dlc 2.0 (objasnjenje)
    By operativac in forum PES 2013 - General
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-2012, 14:45
  3. Nece da udje u Pes
    By AtzA1234 in forum PES 2011 - Početnička pitanja
    Replies: 4
    Last Post: 12-04-2011, 10:10
  4. Nece da se instalira!!!
    By Alcatraz1 in forum PES 2011 - Početnička pitanja
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2010, 15:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •