![]() |
Moze li neko od admina da mi izbrise account, posto gasim email. Hvala unapred. Izvinjavam se sto ovde kacim poruku, pokusao sam da posaljem PM nekim adminima ali ne mogu.
Mrzi me da listam u nazad...Pas je strasno spor,definitivno ne znam odbranu da igram,ispadam ko da me nema nigde,samo sa 4-4-2 formacijom i duplim pasom nesto i mogu da uradim...dajte neki savet oko odbrane,proigravanja,formacije...dajte nesto da manje patim...
Znam da ce me pola foruma napasti (a pola sloziti sa mnom) , ali iz zelje da ti pomognem posto se na prethodnim stranama vodila ta rasprava ... jednostavno vrlo malo toga mozes da uradis , igra je pokvarena u tom pogledu. Prebacivanje ne radi, a i kada uspijes prebaciti na pravog igraca postoji nekoliko dijelova sekunde gdje on ne reaguje kako treba (ti drzis u jednom smijeru kretanje a on ide u drugom , obicno ti drzis nazad u odbranu - a igrac ide naprije u napad iako je CB ili LB,RB) ... na ovo sve dodaj AI koji vara jer svaki put pravi pasove koje ni Xavi+Pirlo nebi uspjeli iako pod kontrolom ima igraca iz druge francuske lige. Ukratko , mozes malo poboljsati igranje odbrane ako je povuces skroz pred svoj gol (dakle ne mozes vrsiti pritisak po cijelom terenu) jer onda ostaje manje prostora za AI dodavanja i ispadanje tvojih igraca ali to je to --- cekamo ili neki patch koji ce popraviti stvari ili novi pes
Ти чекај
Мени је почетак био тежак сад играм онако како треба и то још на тастатури а опет узимам и онлајн ликове а и офлајн је све ок.
Treba dosta vezbe da se nauci odbrana, mora da se koristi manuelno prebacivanje na desni analog, next player indicator dosta pomaze za L1 a i da bi znao koji igrac ide na presing kad drzis kocku...
Odbrana je teska ali nije nemoguce da se igra... u napadu dupli pas, neki centarsut, sutevi sa distance sa igracima koji imaju knuckle shot karticu i to bi bilo to...
За пребацивање играча се слажем, а играње одбране је ствар тренинга и праксе. Мени се деси да на 5-6 уракмица у МЛ не добијем ни гол. Офлајн је оно што не ваља, а нарочито МЛ, више сам уживао играјући нa PS кецу дивизије него ово.
Da li su vam sutevi na basic ili advanced?Kako vam je podesen pas?Sta su oni leveli kod podesavanja za pas?Da li vam je u podesavanju za prebacivanje igraca semi-assisted ili sta?
Ја играм на full manual.
Мали офф - зашто више не играти онлајн дивизију, е па због оваквих дебила.
Премотајте на 12:11 минут. Јел то фудбал? Набијем их обојицу.
https://youtu.be/mOpZzdvV1Uk
Alal ti vera ako igras PES na tastaturi i jos mozes da ubodes nesto. GG
aha, to vidim na kraju, nego sam mislio da je nešto sa menjanjem igrača muljao
Iskreno ja ne kapiram zasto ste ubedjeni da je on izasao namerno... Covek je bio ozbiljno bolji i mislim da je pwncro imao previse srece tako da ne vidim zasto bi prekinuo mec kada ima jos vremena. E sada mozda ja gledam iz svog ugla sto nikada ne bih prekinuo mec.
Sto se tice formacije svako igra kako mu odgovara i sve je to fudbal, a ovo je u sustini nekadasnja 4-4-2 kada si mogao normalno da stavis instrukcije rmf i lmf da idu napred, a ne sada vise lb i rb idu u napad nego lmf i rmf
Eee to i mene zivcira, kad probijam po strani ako mi je lopta kod RMF-a bekovi trce napred i ubacuju se, dok ako mi je lopta kod RB-a ovaj RMF sto treba da ide napred stoji u mestu i gleda me ko kreten, jos pocne posle nazad da se vraca![]()
Ne znam za vas, ali ovako je kod mene, moje misljenje ne morate prozivati. Isprva odusevljen sam bio ovim Pesom, animacije, kretanje igraca, fizika , znaci neverica kakvu su igru napravili.. Posle 200,300 odigranih utakmica , offline sa drustvom samo, mogu da kazem da sve manje i manje igramo, a ja pogotovo sve vise mana i mana vidjam. Mane necu navodim osim sto cu reci da ima mnogo bagova, pominjali su dosta ovde.. Jednostavno pobedi me neko ko igra pes 2018 prvi put u zivotu i puca loptu napred pa sta bude.. Sve zavisi od formacije i kolko god da znas tesko sta da mozes da uradis povodom toga.. Jbg moram poceti igrati i menagera jer stvarno ne mogu odigrati u pesu kao sto sam zamislio u glavi..
imam jednog ortaka koji je slican, stalno kuka a kriv je za 99% stvari koje mu se desavaju.
npr. kad mu kazem da ne zna da brani kornere i da nije samo sreca sto prima golove, on kuka kako dobije najnizeg igraca i ne moze da selektuje nekog visokog.
kad sam posle sto godina izvalio (posto ne konstatujem te komentare s preteranom paznjom) da on ni ne zna da na desni analog moze da selektuje igrace, a ne samo na l1 koji mu menja izmedju dva igraca napred-nazad, samo je rekao 'a pa nisam znao jbg'.
ako igras toliko i nisi u stanju da pobedis pocetnike u 100% meceva ( ne 99.5, nego 100), nesto ne radis dobro.
a da ne bude da samo *****m, evo ti gledaj malo: https://www.youtube.com/channel/UCST...1soGDoA/videos i kupi forice (pogotovo u toj odbrani koju ne umes izgleda)