Ma dobro to nego u folderu pesa dodale se jos neke stvari,jer nisam pravio poseban folder za pec valjda tako treba. A nece na uninstal da pobrise da instaliram ponovo. Jel znas mozda da mi kazes koji dll fajlovi i to su vasi?
![]() |
Ma dobro to nego u folderu pesa dodale se jos neke stvari,jer nisam pravio poseban folder za pec valjda tako treba. A nece na uninstal da pobrise da instaliram ponovo. Jel znas mozda da mi kazes koji dll fajlovi i to su vasi?
Ljudi moze mala pomoc ako neko zna o cemu se radiUdjem preko launchera i Zvezda i Partizan su mi skroz ok,ali ostale ekipe mi imaju sve identicne ocene i svi igraci se zovu starvin. Jel zna neko o cemu se radi? Hvala unapred.
18301722_10209280276939117_4643041305797830831_n.jpg
Momci veliki problem sve sam lepo instalirao i kad pokrenem kaze PES JSL LAUNCHER HAS STOPPED WORKING
Nece run as admin da.. radi dobro kad ga pokrenem preko ikonice i sidera posebno al ja bih da malo menjam neke stvari pa mi treba selektor![]()
ne mogu da instaliram, jer se na instalacionom wizardu nista ne vidi, nekako kao da je zumirano, molim pomoc
Sve pohvale i hvala na patch-u
Sent from my D6603 using Tapatalk
U prvi post ubačen fix za vreme i manji OF update, kao i objašnjenje ukoliko nemate muziku u igri.
molim vas resite ovo ili mi objasnite na slepo kako da instaliram, nije mi pes u default folderu
[QUOTE=Darcoolio;1465740]Naši + PES fajlovi.
ili nije dobro instalirano ili nisi pokrenuo oreko launcher-a.
E resio sam hvala ti. Ali sad imam problem ne mogu da pokrenem mec sve namestim i neprekidno ucitava. Ne znam da li je do stadiona ili ekipe neki bag ali ne mogu da pocnem mec.
U ML stavim da mi poluvreme traje 10 minuta, a zavrsi za 2-3 minute
srb_radnicki_nis_1_1617.png IMG_0170-180x250.jpg Zašto niste napravili ovaj dres Radničkog i ovaj dres Mladosti IL-javor-mladost-0-1-bojovic.jpg