Prođe i ova debitantska sezona u CTL ligi, bilo je svega i svačega, uživao sam u svakom odigranom meču!
Najviše se zahvaljujem mentoru! Shomi hvala ti za svu pomoć i drago mi je da smo super sarađivali.
Takođe hvala svim ligašima koji su mi pomogli da se prilagodim što prije i na nekim odličnim savjetima.
Što se rezultata tiče veoma sam zadovoljan prikazanom igrom s obzirom u kojim sam uslovima igrao.
5.mjesto u ligi osvojeno na tastaturi, 2.kolo kupa, u playoff-u nismo imali sreće u trećem meču 1/8.
Iako su na nas bacali drvlje i kamenje zbog prodaje Sowa i Pirla to se pokazalo kao odličan potez.
Austin je pokazao da ima odličan kvalitet i da se prodaja Sowa neće osjetiti ni na terenu ni na tabeli.
Sigurno najveće zasluge uz Austina ima i golman Handanović koji je bio prava hobotnica na golu.
Najprijatnije iznenađenje u ekipi je Allen koji se preporodio i sjajno kontrolisao igru u veznom redu.
Igrači koji su dovedeni prije početka sezone su uglavnom opravdali sav novac koji je uložen u njih.
Santana i Alonso su imali važnu ulogu u odbrani a John, Kerlon i Sinama-Pongolle sjajno igrali u napadu.
Kada je raspoloženje u timu bilo loše svoju šansu su dobijali Gera i Demirci da upišu neke minute.
Takođe, igrači koji su došli na pozajmicu pokazali su se veoma dobro i dali veliki doprinos ekipi.
Quintero je protivnike dovodio do ludila a Kenedy je odigrao odlično i u odbrani i u veznom redu.
U klubu su sada ambicije veće i očekuje se da stigne nekoliko veoma dobrih igrača.
Uprava ima na raspolaganju 55.000 KM i to će biti dovoljno da se završe neki ozbiljni transferi.
Navijači su izabrali najboljeg igrača sezone a to je ni manje ni više nego Charlie Austin!