Izvinjavam se onda na smaranju, kontao sam da treba neka slika da bude dok ide instalacija ili da se pomera ono zeleno *****e.
Svaka čast na radu oko patcha.![]()
![]() |
Izvinjavam se onda na smaranju, kontao sam da treba neka slika da bude dok ide instalacija ili da se pomera ono zeleno *****e.
Svaka čast na radu oko patcha.![]()
Odigrah sad par utakmica sa Nesa24 gameplayom... Mogu samo da kazem matori svaka cast! Totalno drugacija igra i mnogo realnija. Ovo bi trebao da naplacujes, kontam da treba covek dobro da se naradi oko ovoga.
Evo i mene posle 4 godine pauze. Oduvek sam igrao PES samo zbog JSL(nekada) a sada SLS patcha, ali su iz KONAMI-a odlucili jedne godine da pogorsaju gameplay pa i sam nisam imao volju da ga igram. Vidim da je ove godibe malo bolje, pa sam ga instalirao. Mogu da kazem da ste odlicno ovo odradili, svaka cast
Nešu za trenera.
Igrivost je odlična, mnogo toga se promenilo za razliki od prošlog gameplay-a.
Svaka ti za trud i za vosjećaj
Generalno, ispravljene su greške iz V1, dodato je dosta toga novog.
Obzirom sa kakvom smo kubikažom raspolagali ove godine, patch je ispao odličan
![]()
Ljudi ne *****jte nego igrajteekipi sve posvale za patch a pogotovo Nesi za gameplay
Ps. nista ne baguje ne koci i ne glavi u instalaciji, tecno ko vodopad![]()
Bračne ponude na pm
Samo da znate sad imam i četničku bradu pa sam mlogo ljebši
Laka instalacija, odlicno sve radi. Cestitke!!!
Jedna sitnica na koju vi verovatno ne mozete da uticete, jer je vezana za Partizanov stadion. Igraci prolaze KROZ stolice za pomocne igrace prilikom izlaska na teren. Aut linija na suprotnoj strani terena na momente se gubi.
Postoji li mogucnost da se importuje tim u ovaj pec sa obicnog pesa ili nekog drugog peca?
Са овим гејмплејом пес је добио нови смисао. Молим вас само да убаците у сл. надоградњи песму за еуро.
Ima li update sa V1 na V2 ili mora iznova da se skida?
ima li neko problem sa slobodnim udarcima sut je preslab a one tackice koje pokazuju putanju jedva da idu levo desno gore dole(za fels-efe lopte) i ima bag sa golmanom kad bacas rukom loptu obicno na bok bekovima samo sto pipnem jedva da ima snage na skali a on ga odvali ili do centra ili bukvalno ubije igraca, ne desava se uvek ali 1-2 u toku utakmice sigurno, sve ostalo je extra?
Jel postoji mogucnost da ko zeli vrati scorebord na defult ?
Imas ovaj novi kroz graficki update, a koji su sve fajlovi za njih nemam pojma.
http://www.sportske.net/vest/domaci-...tu-265945.html
sad da li ce bas ovako da izgleda jbmg![]()
Kolko je uzivanje igrati na Nesinom gameplay-u
Bas bas me smorio Pes zadnjih par nedelja, ali sa ovim add onom to je nova igra.
Zasto mi je crn ekran kad pokrenem igru?Ne mogu da igram,da li moze pomoc?