Zbog cega mi u poslednje vreme prilikom odabira nekih stadiona pri samom pocetku puca igraproblem sholi.jpg
![]() |
Zbog cega mi u poslednje vreme prilikom odabira nekih stadiona pri samom pocetku puca igraproblem sholi.jpg
Ne znam stvarno da li i dalje ovo neko igra,ali dobro evo,instalirao sam posle dugo vremena opet PES 6 zbog nedostatka boljeg hardware-a za PES 16/17,instalirao sam naravno Shollym patch 2015/2016 ,pa me zanima da li neko ima ovde neki fajl sa novim transferima tipa Pogba,Ibrahimovic u Man.Utd ,dakle novi transferi ili bi morao sam da se *****avam i prebacujem igrace i sortiram po klubovima ???
Hvala unapred,pozz za ekipu.
Kad ce neki update Shollyma sa promo klubovima?
Da li neko zna kada ce novi patch. Na fejsbuku stoji oktobar/novembar. Pa ako zna neka odgovori, da ne skidam ovu staru verziju bezveze
IMAM PES 6 I TREVA MI POMOC DKZ FAJL SE KONVERTUJE I NISTA SE NE PROMENI A I KAKO SE UBACAJU GRBOVI I DRESOVI
grb i dresovi u kitserv se kopiraju koliko ja znam... ako igras pes 6 i shollyma mozes igrati i ligu sa nama online
Jel neko ima link za stadione? Svi linkovi su mrtvi
ae videcu da li ima...mozda neki torrent
Svi oni sto je Shollym Stavljao na Megi nece, trazio od nekih starijih verzija. Ako nadjes svaka cast
Evo svi moguci stadioni sa Evo-weba.
Stadium Collection (1691 Stadiums)
[QUOTE="Rechi, post: 2487424, member: 115902"]
https://mega.nz/#F!IxUGwLaa!0IZiX3i2MYtTBXFwqYfTMA i
https://mega.nz/#F!FsE2BQaS!9hkU_hyFsxiS2YEACsx2mw
Priority of Stadium-Editors:
Maxey
Alegor
Maxamor
Matupale
Diego
Chris
eltico
Johnny007
jonys38
Nando
RavenFCB
N8te
dinei
Bart13
mlikobular
Other Editors
Hvala za ove linkove sa Evo weba...
No, imam jedan problem, verovatno vezan za stadionime. Primetio sam da mi igra crashuje kada su ovi veci od 200mb (npr. San Siro, San Paolo, White Hart Lane...). Jeste da to nije neki veliki broj, al bas htedoh da vidim kakav je to stadion od 360mb, kad ono prc... :-D
Da li se jos neko susreo sa ovim problemom? Neko resenje, savet, predlog?
Pozdrav ljudi jel ima neko da je zainteresovan da pikamo malo prijateljske dok ne izađe novi peč? Ako biste mogli samo da me uputite koje teme bi trebalo da se pročitaju vezano za hosts i portove? I koji server koristite?
samo da javim da radim na novom patchu, ide lagano pa kad stignem ..![]()
trebace mi pomoc oko mapovanja kopacki kao i svake sezone, ko hoce nek se prijavi dobice PM kad mi to bude trebalo
Ekipa pozdrav svim, narocito kreatorima ovog jedinstvenog patch-a..
Zelio bih ponovno skinuti sve, pa samo poslije 2016/17 ubacit, sve skidam ili??
Nadam se da ce me netko uputiti..
@ Shollym ... ima li nekih vesti kako napreduje patch? vidim da si pisao pre oko 2 meseca, malo jace... Hvala unapred. Cekamo
Pozdrav.
Jel postoji caka da se odabere klub iz Uefa Clubs 2 u ML?