Jesu li u pecu ubaceni novi dresovi za sledecu sezonu?
![]() |
Vidio sam to, to je meksicka liga. Mene interesuju evropski timovi, konkretno inter posto sa njima igram ml![]()
"About the kits, i don't have forgot about the Boca Juniors kits, i have the kit here but, we will only add in the next patch, like the new kits for the season 15-16"
evo ovo sam nasao na stranici od pte..neki lik ga je pitao kad ce dresovi za iducu sezonu, znaci u iducem updateu![]()
Da li sam samo ja u pitanju ili je i kod vas slučaj da prilikom ulaska igrača na teren, bilo da je riječ o AutoSider-u ili ovom koji se ručno pokreće, igrači djelomično bivaju prikazani u pikselima, kapitenska traka na jednom od kapitena onako lebdi oko ruke i tako to?
Ljudi, ja stigao do 2026 god, i sada mi na polusezoni 01. 01. 2026 zapucala ML i nece ga osita vise samo me izbaci iz igrice, nece dalje, sta da radim, igram 4.0 verziju, ima li neko resenje?
Jel moze neko da mi kaze da li i kako mogu da ubacim dresove?
FA kup u Premijer ligi se igra sa NARANDZASTOM loptom i to izrazito iritira jer se u nekim trenucima lopta uopste ne vidi![]()
Zna li neko kad bi mogao biti oficijelni update od Konamija sto se tice ovih transfera,hoce li se cekati kraj prijelaznog roka ili ce prije raditi transfere i ove prelaske igraca do sada sto su bili.
sada tek vidim poruku...evo ti iz read me file-a:
"DUE TO SOME PROBLEMS I HAD WITH THE TOOL I USE TO MAKE THE "PTE PATCH.EXE" (SWITCH),
IT WAS NOT POSSIBLE TO ADD THE "Pesmonkey Pitch_Weather_Graphics Mod V2" TO THE SWITH.
IF YOU WANT TO USE THE Pesmonkey Mod JUST RUN THE "SETUP" FILE AND THIS WILL REPLACE THE
"ADNAN_M" PITCH MODE ON THE "PTE PATCH.EXE". "
tj. ako si ga instalirao samo odaberes Adnan-M mode jer ima neki problem i nije bilo moguce da ubaci se naziv pesmonkey u switch