![]() |
Prvi mec: Cile (misa99czv) 1:2 Mexico (peracetnik92)
Drugi mec: Mexico (peracetnik92) 0:2 Cile (misa99czv)
http://postimg.org/image/bd98jh6n5/
Pera je izasao posle drugog meca na kraju, i nisam uspeo da slikam golove i kartone
Za kartone znam da je Rojas dobio 2 zuta, tako da ima suspenziju.
Ukupan Rezulat 3:2 za Cile!
Crow - Dan1lo 0 : 2
Dan1lo - Crow 3 : 1 (prekid u 60 minutu otprilike)
![]()
![]()
![]()
Ukupno : Crow - Da1lo 1 : 5
Šteta što je lag crow-u pokvario ugođaj dvomeča za koji sam očekivao da će biti dobar, neizvjestan kao i prošli put ali ga je nažalost omeo u igri. na kraju eto i rani prekid meča. Hrvatska je odigrala odlično prvo poluvrijeme u oba meča, dala pet golova sa sigurnom igrom u polju i precizno u završnici tako da sam zadovoljan prikazanim. gg crow
Mexico - Serbia 1-8
Serbia - Mecivo 0-1
Ukupno 8-2 dalje ide Serbia- mitta
Zuti karton N.Subotic
PES2015 2015-02-12 20-07-58-57.jpg PES2015 2015-02-12 21-23-06-24.jpg
PES2015 2015-02-12 21-43-25-64.jpg PES2015 2015-02-12 21-43-42-38.jpg
Par 21-1.kolo
Gana (Hadis Zekic) - Maroko (Kamenorezac) 2:1
Strelci:Guiram(2),Belhanda
Asistencije:/
Zuti Kartoni:El Kaoutari(Maroko)
Crveni Kartoni:/
![]()
![]()
![]()
![]()
Maroko (Kamenorezac) - Gana (Hadis Zekic) 1:1
Strelci:Taarabt,Guiram
Asistencije:/
Zuti Kartoni:Winqueque(Gana)
Crveni Kartoni:/
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno odlicne tekme i prilicno izjednacen dvomec mislim da ne bi bilo nezasluzeno ni da sam ja prosao.Sjajno iskustvo za mene.Cestitam protivniku na pobedi i na fer igri.GG
Ukupno:Hadis Zekic - Kamenorezac 3:2
Hrvatska (dan1lo) - Poljska (gustavo_fring) 4:6 ukupan rezultat
Odigrali smo iz 3 dela, ovo je ukupan rezultat, kartona nije bilo, sve čestitke Danilu i jedno veliko ohrabrenje da nastavi da igra ovu prelepu pas igru, da ne podleže uticaju raznih bagera koji ne daju da se igra lep i normalan fudbal. Stvarno sve najbolje o protivnikovoj igri i ponašanju na terenu, jasno nam je svima da ovde nije dobio Gustavo Danila nego Levandovski reprezentaciju Hrvatske. GG!
Prvo kolo.
31. Par
Ukupno: Strahinja19 (Cameroon) - p0k1pN (BiH) 9:2
1. utakmica
Strahinja19 (Cameroon) - p0k1pN (BiH) 5:1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. utakmica
p0k1pN (BiH) - Strahinja19 (Cameroon) 1:4
U obe utakmice sam imao dosta srece,iskoristio skoro sve sanse,dok je p0k1pN promasio dosta 100% sansi,i stvarno nije imao srece.
**U drugoj utakmici p0k1pN je nestao pri rezultatu 4:1 za mene,pa nemam SS.
GG p0k1pN
35. par!
BiH (DM11) 3 - 2 Serbia (mitta)
Serbia (mitta) 3- 3 BiH (DM11)
Konačan rezultat: BiH (DM11) 6 - 5 Serbia (mitta)
Spoiler:
Odbrana rupa! GGmitto, nisi imao sreće, dosta promašaja na obe strane. Radujem se narednim utakmicama sa tobom ako ih bude bilo.
Predajem svoj sledeci par posto putujem danas. Mogao bi Admiral da prodje kao laki luzer.
1. kolo
Yoda (Svedska) 2:6 CuleNBGD (Srbija)
CuleNBGD (Srbija) 2:4 Yoda (Svedska)
UKUPNO: CuleNBGD (Srbija) 8:6Yoda (Svedska)
GG Yoda odlicni mecevi..prvi od ova dva meca odigrali smo tokom popodneva i ocigledno me pobeda na strani od 2:6 prilicno uljuljkala te sam ovaj drugi mec prilicno olako shvatio i veoma brzo sam gubio sa 0:3, sto je yoda odlicno kaznio..medjutim u nastavku doslo je do konsolidacije i prolaz nije doveden u pitanje![]()
Otključano drugo kolo. Utakmice drugog kola odigrati do 18.02.2015.