Kada uklucim Pes neradi mi full screen,a mis mi se ne vidi takodje grafika mi je uzas sta da radim i kako da resim ovaj problem???!!!
![]() |
Kada uklucim Pes neradi mi full screen,a mis mi se ne vidi takodje grafika mi je uzas sta da radim i kako da resim ovaj problem???!!!
graficka mi je nvidia gt 640,a za to prvo kada idem desnim klikom na pes nemam nigde settings a u properties nigde nema nista za stikliranje
takodje sto se tice rezolucije koristim 1920x1080 zato sto mi je te velicine monitor
Pre svega
Real_madrid_forever, nemoj da postavljas pitanje u vec nekoj otvorenoj temi, ako ono nije vezano za tu temu. Ukoliko je tvoj problem drugacije prirode lepo otvoris novu temu, a ne da sve postove trpamo u jednu temu.
Vidim da ga nisi najbolje razumeo. Ne dobijas na taj nacin settings, nego odes na lokaciju gde ti je pes instaliran i zatim pokrenes settings.exe. I tu stikliras ono sto ti je on rekao. Takodje, tu imas da podesavas detalje i rezoluciju. Ne znam da li je kod tebe u pitanju ddr3 ili gddr5 tip graficke, ali predpostavljam da bih u svakom slucaju mogao da igras u nativnoj rezoluciji tj 1920x1080. Takodje mislim, da ti je "losa" grafika jer ti nije namesteno u toj rezoluciji, vec u nekoj manje, a na monitorima izgleda bezveze ako nije nativna rezolucija. Toliko. Nadam se da ces resiti problem.