Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 321 to 333 of 333

Thread: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

  1. #321
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,043

    Default Odg: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Nisam te bas razumeo. Jel mozes da stavis full hd kada si na desktopu npr?
    Pokusaj da otvori run pa "CustomModeApp" i tu da kreiras 1920x1080.

  2. #322

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Darko na kompu mi je 1920x1080.
    Ain to mogu, to je ono screen resolution. Pokusacu to sa customModeApp cim dodjem kuci

  3. #323

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Jel ima neko ideju za moj problem?

  4. #324

  5. #325
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,043

    Default Odg: Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Quote Originally Posted by Princ Stefan View Post
    Jel ima neko ideju za moj problem?
    Zaista ne znam sta bi moglo da izazove kasnjenje od 2-3 sekunde. Ako mozes malo da objasnis kako se to manifestuje tj kako tacno kasni? Jel kao lag ili..?

    gorantz, pokusaj da update drivere za graficku. Inace, jel taj problem sa rezolucijom imas samo u pesu ili i u ostalim igrama?
    Takodje pokusaj sa ovim toolom- http://www.pes-serbia.com/threads/33...esolution-Tool

  6. #326

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    probacu taj tool, evo stavio sam i driver da se updejtuje a samo pes igram, nemam nikakvih drugih igara na racunaru

  7. #327

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Nekad traje i sekundu. pa kao lag, kao da je fps 20. Sve vreme je 60, u drugim igrama mi se to ne desava

  8. #328
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,043

    Default Odg: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    http://www.pes-serbia.com/threads/34...nja-i-odgovori
    Pogledaj pod brojem 9. Prvo pokusaj samo sa D3Doverrider, ukoliko ne uspe onda uradi i ostalo sto pise

  9. #329

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Kako krenem da napadam sa gornje strane terena (ili protivnik) igra kreće da "koči"... Pretpostavljam da je to zbog publike. Zna li neko kako to mogu da riješim? Ne znam da li ima opcija da se isključi (ako je to uopšte problem) kao na nba2k npr.

  10. #330
    Edit Tim darko_pfc's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pancevo
    Steam ID:
    darko_pfc
    PSN ID:
    darko_pfc-Boca
    Posts
    1,862

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Quote Originally Posted by MONTENEGRO View Post
    Kako krenem da napadam sa gornje strane terena (ili protivnik) igra kreće da "koči"... Pretpostavljam da je to zbog publike. Zna li neko kako to mogu da riješim? Ne znam da li ima opcija da se isključi (ako je to uopšte problem) kao na nba2k npr.
    http://www.pes-serbia.com/threads/33...l-by-_anderson

  11. The Following User Says Thank You to darko_pfc For This Useful Post:


  12. #331

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Haha, riješen problem - hvala puno! Vjerovatno je problem bio do grafičke? Za pes16 da se kupuje nova?

    ovu imam trenutno
    wwbj6Zn.png

  13. #332

    Default Re: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Attachment 25847 Da li neko zna zasto mi ovde pokazuje 1008 mb vram kad imam 1024 npr u gta 5 mi pokazuje da imam 1024 i da li cu moci da igram pes 2016 sve na high kao i na 15 i da mi ide isto lagano kao i 15? proverio sam na game debate pise da moze al otkud znam..i prikazuje mi isto u setingsu od pesa brzinu quad core procesora 2.99 ghz a meni je .3.0 ghz..zna li neko zasto prikazuje manje i za procesoz i za graficku?

  14. #333

    Default Odg: PES 2015 - Sistemska zahtevnost

    Pozz nov sam. Imam problem sa pesom 2015 naime posto imam slab comp probao sam pes 15 da installiram.Ali nes nije u redu. Kada sam ga instal;l usao sam u settings.exe i isao da proverim da li imam minimalne uslove za rad ove igrice. Ali pocelo je da mi smanjuje komponente (moja grafika ima TurboOS,kako sam procitao u papirima i na visti ima 512 mb vrama).E sad izbacuje mi da imam 272 mb i pise da mi je procesor 1.00 ghz evo slike da se uverite Kako.jpg

    =============================
    i nzm zasto imam 992 mb rama kad mi je ram kartica 1 gb

 

 
Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617

Similar Threads

  1. PES 2014 hardverska zahtevnost
    By zokigunner in forum PES 2014 - General
    Replies: 862
    Last Post: 03-03-2015, 22:11
  2. zahtevnost
    By Nes in forum PES 2014 - Početnička pitanja
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2013, 19:05
  3. Hardverska zahtevnost-pitanje?
    By okram10 in forum PES 2014 - General
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2013, 08:36
  4. PES 2009 ~ hardverska zahtevnost
    By maremas in forum Pro Evolution Soccer 2009
    Replies: 356
    Last Post: 07-03-2012, 19:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •