Krenuo sam ML sa Sao Paulom, prvo sam se ratosiljao loših igrača i doveo neke poznatije.
Prvi video je predstavljanje tima za tekuću sezonu, a drugi prvo kolo. Svako sledeće kolo koje odigram okačiću video hajlajtsa.
![]() |
Krenuo sam ML sa Sao Paulom, prvo sam se ratosiljao loših igrača i doveo neke poznatije.
Prvi video je predstavljanje tima za tekuću sezonu, a drugi prvo kolo. Svako sledeće kolo koje odigram okačiću video hajlajtsa.
Igra je po mom ukusu,ima finti,duplikata,samo mi fali malo hladnokrvnosti u završnim sekvencama akcija.Kad se izađe jedan na jedan sa gošom.Mada i sam ponekad ubrzam i šutnem pre vremena,tako su odradili igru,baš kao pravo.Kad se uđe u šansu baš se treba iskontrolisati da se završi rutinski.
Volim i ja šuterske golove,ali mi je najdraže kad plasiram lotpu pored golmana,što je na ovom fudbalu u većini slučajeva daleko teže nego što se čini.Golmani su neverovatni kada se izađe 1 na 1.Moj trenutni ideal su šutevi po zemlji sa trouglom,veoma se teško pogađaju uglovi.
Da, da. Za sada moje najopasnije oružje su udarci sa trouglom. U situaciji 1 na 1 samo je "munem" goši ispod tela. Prelazimo malo u "OFF", ali neće Mare da se ljuti.![]()