![]() |
1/4 finale
39.par
1. mec
(Hadis Zekic) Liverpool 0 - 3 Chelsea (LeSHiNa85)
strelci : bez - Demba Ba 2x, Ramires
asistenti : bez - Eto'o, Oscar, Hazard
: bez - bez
![]()
![]()
![]()
![]()
2.mec
(LeSHiNa85) Chelsea 1 - 0 Liverpool (Hadis Zekic)
strelci : Lampard - bez
asistenti : Schurle - bez
![]()
![]()
![]()
![]()
Fer i korektni mecevi. Imao sam malu pomoc od strane Hadisovog sina koji ga je ometao dok je igrao. Inace sasvim slucajno smo obrnuli domacinstva ali obojica smo posle meceva zakljucili da je to ok.
GG Hadis Zekic, zahvali se sinu u moje ime
Do sada moji:bez
Do sada moji: bez
Ukupno:
(LeSHiNa85) Chelsea 4 : 0 Liverpool (Hadis Zekic)
Otključano polufinale i finale. Neće biti određen tačan rok za te mečeve, ali poželjno je da se turnir završi do početka lige.
1/2 Finale
43.par
1. mec
(LeSHiNa85) Chelsea 4 - 1 PSG (Soufiane)
strelci : Ivanovic, Torres, Eto'o, Lampard - Cavani
asistenti : Juan Mata, Eto'o - bez
![]()
![]()
![]()
![]()
2.mec
(Soufiane) PSG 3 - 4 Chelsea (LeSHiNa85)
strelci : Cavani2x, Thiago Silva, - Torres2x, Juan Mata, Eto'o
asistenti : Camara, Cavani - Azpilicueta, Torres
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta zanimljivi polufinalni duel dva igraca sa slicnim stilom igre. Takodje dosta neverovatnih promasaja i gresaka u odbrani dva stopera koji igraju za reprezentaciju sajta.
GG Soufiane
Ukupno:
(LeSHiNa85) Chelsea 8 : 4 PSG (Soufiane)
Finale
(Kepa) Arsenal 1 - 2 Chelsea (LeSHiNa85)
strelci : Koscielny - Demba Ba 2x
asistenti : Wilshere - Willian
![]()
![]()
![]()
![]()
Neverovatno finale. Najtvrdja i najnapetija utakmica koju sam ikada igrao. Svi jako dobro znamo ko je Kepa u svetu PES-a i da protiv njega ni 5:0 na poluvremenu (ne verujem da se ikad to desilo) ne garantuje pobedu. Igrali smo do sad 10-ak meceva, uglavnom prijateljskih. Samo jednom sam uspeo da ga dobijem, i to uz dosta srece. I danas je fortuna bila na mojoj strani.
Prvo poluvreme se zavrsilo tako sto je u sutevima bilo 0:0, sto u okvir sto van okvira gola. Uz to da napomenem da smo obojica igrali normalno, bez odugovlacenja. Jednostavno dobra veza je dozvoljavala da se odbrana igra perfektno i napadi Arsenala i Chelzija su se zavrsavali uglavnom na nekih 20ak m od gola. Prava igra nerava.
Drugo poluvreme donosi lagani pad koncentracije kod obojice. Uz to igraci pocinju da se sve vise umaraju i fizicka snaga Chelzija dolazi do izrazaja. Junak danasnjeg meca Demba Ba najpre donosi vodjstvo nakon jedne polukontre. Arsenal tad krece na sve ili nista. Nakon jednog karambola u 16m tobdzija, Demba Ba ponovo dolazi do lopte i salje je u mrezu za 2:0. Taman kad sam pomislio da je nezivesnosti dosao kraj eto gola Koscelnija nakon kornera za 2:1 i najduzih 15min od kad igram PES. Arsenal krece jos otvorenije, sve cesce ulazi u 16m, ali jednostavno falilo je to malo srece da se lopta nekom odbije i udje u gol. S druge strane 2-3 situacije u kojima su igraci Chelzija mogli da otklone sve dileme ali je Scecni branio jako dobro.
Na kraju ostade 2:1 za Chelzi. Ovo je moj prvi trofej ovde, nadam se ne i poslednji.
GG Kepa, nadam se da cemo igrati jos mnogo ovakvih meceva
ne bih rekao da si imao srece, imao si vise sansi i zasluzeno dobioodbranu si stvarno odlicno odigrao.
GG, sve cestitke na osvojenom turniru![]()
To je to
Čestitke Pilojcu na osvajanju turnira, kao i ostalim takmičarima na fer plej igri.