Srecno!
2. KOLO Atalanta 0 - 0 Parma Kartoni: / SS: Komentar: Tvrd mec. Bez golova. Odlicno za prvu utakmicu sa Atalantom! GG Markoni!
3. KOLO Torino (ipisiyi) 2 - 4 Atalanta (MakiBor) Kartoni: / SS: Komentar: Dobra partija Atalante. Pala je koncentracija malo u odbrani sto je omogucilo protivniku da se vrati u igru, ali je na srecu uspeo samo da smanji rezulatat. GG Ipisiyi!
7. KOLO Atalanta (MAkiBor) 0 - 0 Genoa (Perica) Kartoni: / SS: Komentar: Tezak mec. Nismo imali sansu da damo ali smo zato mogli da ga primimo u vise navrata. Sva sreca pa nismo. GG Perice!
5. KOLO Siena (cevali) 3 - 4 Atalanta (MakiBor) Kartoni: / SS: Komentar: Igralo se brzo i kuso Mnogo gresaka na obe strane... Pobedismo na jedvite jade u 90. minutu meca... GG Cevali!
1. KOLO Udinese (Vlaka) 2 - 5 Atalanta (MakiBor) Kartoni:/ SS: Komentar: Posle prva 5 kola, apetiti Atalante su porasli. Pucamo na prvu osvajanje skudeta i kartu za Ligu Sampiona! GG Vlaka!
6. KOLO Sampdoria 4 - 1 Atalanta Kartoni: / SS: Komentar: U prvom sam mogao da dam 4 u drugom sam mogao da primim 8 GG Rile!
rile89
8. KOLO Atalanta (MakiBor) 3 - 0 Udinese (vlaka) Kartoni: Del Groso SS: Komentar: Dobra tekma. Vlaka nije imao srece, pogodio stativu i promasio 1 na 1 pri rezutlatu 2-0 za mene... GG Vlaka!
12. KOLO Atalanta (MakiBor) 2 - 3 Siena (Cevali) Kartoni: / SS: Komentar: Tekma je bila dobra, uz samo dve tri sekunde laga ali u dolucujucem trenutku za mene Elem posteno Cevali do pobede! GG Cevali!
13. KOLO Atalanta (MakiBOr) 0 - 2 Sampdoria(Rile) Kartoni: / SS: Komentar: Protivnik bio bolji! GG RIle!
10. KOLO Atalanta (MakiBor) 2 - 2 TOrino (ipisy) Kartoni: Cigarini SS: Komentar: Gusto i moglo je da ode na obe strane... Ipak ja sam zadovoljniji jer sam gubio 2-0 GG Ipisy!
14. KOLO Genoa (Perica)2 - 2 Atalanta (MakiBor) Kartoni: / SS: Komentar: Izjednacenje u poslednjim minutama utakmice... Lose mi se pise ako se ne trgnem i ne pocnem da igram kako valja... GG Perice!
Forum Rules