Pa da to sam i hteo samo nisam bio siguran da li treba obrisati ili ne..Hvala!![]()
![]() |
Pa da to sam i hteo samo nisam bio siguran da li treba obrisati ili ne..Hvala!![]()
skinuo patch,instalirao po uputstvu skinuo fix za navijanje,instalirao,isao u selektor i tamo mi zuto stoji fix chants kliknuo na to,izaslo mi "fixed" medjutim navijanja i dalje nema. Da li sam nesto pogresno odradio ili sta? i ako ovako ne moze da li moze "rucno" da se doda navijanje? hvala
Borko Veselinović je u Spartaku ili Javoru na kraju?
Odlicno, samo opet Krunic i Subic iz Borca BL imaju istu facu.
Čitaš li da sadrži sve verzije u jednoj?
Nije nigde napisano da je nešto menjano ili dodato.
Ja ubacio patch i kad hocu da pokrenem igricu izbacuje mi The program cant start because d3dx9_43.dll is mising from your computer a imam taj fajl u folderu gde mi je patch
Probaj da instaliraš directx 9 pa javi
Зашто Раднички има само једно навијање, а на претходним верзијама је имао далеко више?
И јел ми се чини или сад иду наизменично навијања домаће па гостујуће екипе?
Ima domaćih i gostujućih navijanja.
Konkretno, ima dve pesme, nikad nije bilo više.
Управо сам одиграо утакмицу са Звездом и мени је само једна песма ишла, њима су се мењале песме. Било је много више у другој верзији, било је бар 5 навијања за Раднички.
meni nece da raspakuje partove 3 i 4 izbacuje error moze pomoc ?
Instalirao oba dela, imena timova su iz Portugalije i imena igraca takodje iz Portugalske lige.Moze pomoc?Hvala unapred
Da obrišeš sve i da sve lepo ponovo instaliraš.
Nisi instalirao na pravo mesto ili ti je napravio 2x isti folder tako pogledaj kod sebe u folderu od pesa jel imas jos jedan konami folder ili nemas to je jako bitno.
Čuj njega, valjda mi znamo koliko smo pesama stavili po folderima.![]()