Kako da obrisem stariju verziju?
Obrišeš sledeće:
-PESServer
-Pro Evolution Soccer 2013
-psd.dll
zasto ne mogu online da igram (imam original)
Pise u prvom postu
For online play use default PES2013 shortcut or exe
Nemam ovaj patch ali ocigledno ako hoces online moras preko obicne ikonice da udjes u PES![]()
Pa onda ovaj patch verovatno ne podržava online..
Ne... igram sa prijateljima obicne utakmice.... pravimo turnir nas cetvorica... i od kad smo poceli da igramo ovaj patch broj golova se drasticno povecao u odnosu na pocetak dok se ovaj patch nije pojavio. Dovoljno je da pustis igraca blizu sesnaesterca i gol... veruj mi samo PES igram godinama i ovo nisam odavno video. Kao da ne postoji golman. Prima kroz ruke... kroz noge... tesko moze bilo sta da odbrani. Nesto je brckano i prepravljano. A nisam video razlog tome. Ovakvi patchevi teraju coveka dalje od Pes-a, a ja samo to igram. Veliko razocarenje....
Jel radi nesin gameplay na ovoj verziji?
ljudi potreban mi je alat za side select, bio je integrisan u prvoj verziji patcha, a u zadnje dve je izbacen.
jel samo kod mene nema uopste dresova, faca nasih igraca....
Meni je i dalje ovaj patch najbolji zbog PSD-a. Slazem se da pada dosta golova, mada sam ubedjen da u ovoj v2.2 nisu golmani najveci problem. Nisu tako retardirani kao u prethodnim verzijama, samo sto siroti ne mogu odbraniti ono topovsko djule laserski navodjeno i samim tim milimetarski precizno koje protutnji kraj njih, jer svaki igrac poseduje spravicu za ispaljivanje istog!Mada mi se to vise svidja, nego da lopte saljem daleko preko gola ili da sutiraju kao deca, pa se lopta fino, jedva dovuce do gola tj. golmana. Mozda malo da optimizuju te suteve, da to izgleda malo realnije i jos samo kad bi odradili finese tipa frizure igraca, tetovaze ili bar pravilno da odrade brojeve na dresovima! Znam, znam da sam to mogu u EDIT-u pa to i uradim sa brojevima ali nisam bas neki frizer ili tattoo majstor.
Salim se ali stvarno frizure i tetovaze ne mogu sam. Uglavnom dobar patch, boljeg nema.
Moze se instalira a da ne bi doslo do mesanja fajlova preporucuje se brisanje stare verzija a instalira se nova verzija.
Instalirah ovaj pec, i fix sam ubacio, ali opet nece da se pokrene uopste, kliknem dva puta na ikonicu, i nista se ne desava, dok u normalan PES ulazi. Zna li neko sta se desava?
jel moze neko o5 da izbaci ovaj fix za trezegea i bekama ?