.
Novo:
Konami patch exe 1.01
Konami DLC 2.00 errors FIX
Goalkeepers FIX
Shalke 04 and Red Star kits updated
Roberto Carlos added in Classic Brazil
New kitserver
Golmani i na ovom pecu su losi. Stalno stoje uz stativu i lako je dati i primiti gol ako se sutne u suprotnu stranu. Kraj stative stoje i kad je izadje igrac 1 na 1 a izlecu tek kad igrac udje u peterac. Cesto im se desi da im ispadne lopta prilikom centriranja. Na cistom Pesu golmani su mi bili skroz ok ali nije mi jasno zasto se to sada promenilo... Nadam se da ce se ovo ispraviti jer je ekstra pec. PoZz
Pogresio si linkove tosu linkovi iz v2.0 aa ovo su linkovi iz v2.1 http://turbobit.net/qnqz90ziix81/QPES2013_V2.1.exe.html
http://uploaded.net/file/sy4srp2n
Nije pogrešio, nego i posle editovanja Darkovog posta namerno postavio druge linkove, Drakče reaguj.
Turio sam linkove za 2.1 u prvi post.
Jel 2.1 stand alone patch ili treba imati 2.0? Jel može ovo na čistu instalaciju PES-a?
Jaoooo samo kad bi stavili Championship da moze da se igra ML. Ovo je vise da se igra sa drugarima kad ti dodju.
update sa 2.0 na 2.1 nema i nece ni biti ?
Nije vezano za temu,al može neko da mi odg kada će i hoće li biti dlc za league mod?
ovo ne radi online kad se ide na atach pes2013 default nece da se pokrene igrica
Koje bijese foldere treba da izbrisem da bih uklonio ovaj patch? Uvijek zaboravim ....Defnitivno se vracam na pesedit, ipak je on najbolji.
Do sad mi je PesEDIT patch bio najbolji ali ovaj kad se pojavio za Pes 2013 sam probao i skroz mi se svidja, lagano staje "rame uz rame" sa PesEDIT patch-om! Svaki od njih ima nesto sto mi se dopada. Tezak izbor izmedju dva dobra konkurenta ali imaju zaseban exe. tako da cu oba!![]()
kako funkcionise ovaj patch kada se igra online? vidim da su ovde PSD ocene pa me interesuje kad se igra online kakve su ocene predstavljene po konamiju ili psd? ako su po konamiju onda se ovaj patch ne isplati jer se navikavas na lazne ocene (ne kazem ni da konami nije bez greske sa ocenama igraca neke su prosto ostetili, npr krasic bolji od falkaa)
Ovaj patch ne moze onlinekako funkcionise ovaj patch kada se igra online? vidim da su ovde PSD ocene pa me interesuje kad se igra online kakve su ocene predstavljene po konamiju ili psd? ako su po konamiju onda se ovaj patch ne isplati jer se navikavas na lazne ocene (ne kazem ni da konami nije bez greske sa ocenama igraca neke su prosto ostetili, npr krasic bolji od falkaa )![]()
Golmani me sve vise nerviraju. Stoje uz stativu i na liniji. Kad izadje komp 1 na 1 uzmem da izletim sa golmanom a on izlece tako da pokriva stativu a komp sutne u suprotni ugao i nema sanse da odbrani. Ima li jos neko probleme sa golmanom? Nadam se da ce biti neko resenje za ovo.
Dodat gamefront link.
Inace patch nije 1.01 KONAMI vec default 1.00 sa promenjenom informacijom u exe.