Имам проблем... Имао сам ПЕС 2012 и све је радило како треба.. Од једном је кренуло да ми сецка... Сад кад сам инсталирао демо за 2013 имам исти проблем.. Пробао сам и са D3DOverrider и са Game Boosterom
spec.jpg
Унапред ХВАЛА![]()
![]() |
Имам проблем... Имао сам ПЕС 2012 и све је радило како треба.. Од једном је кренуло да ми сецка... Сад кад сам инсталирао демо за 2013 имам исти проблем.. Пробао сам и са D3DOverrider и са Game Boosterom
spec.jpg
Унапред ХВАЛА![]()
D3DOverrider сам подесио нормално.. D3DOverrider.jpg
А де се налазе тетемпературе.. Видео сам на некој слици ал се не сећам де тачно![]()
Јбг.. Снашао сам се некако за темп.. Нисам видео...
temperature.jpg
Ово је из ВИЗАРДА 2012
ЕДИТ: Иначе чистио сам комп пре недељу и по дана :Д
Je l ova temperatura grafičke dok komp miruje? Ako jeste, otvori i očisti kuler od prašine.
мировао је ја мислим.. укључен ми је био фрапс и нет.. ево сад сам опет погледао и темп је била на 79 степени..
чистио сам га компресором пре недељу дана, можда мало више.. океј ај да пробам опет па ћу ти јавити после![]()
хвала ::d:
ЕДИТ: Упалио сам преко виндовс мода после чишћења и био ми је упаљен D3DOverrider и мањ ми је сецкало...
Није ми много сметало ал би било до јаја кад би и то одклонио некако![]()
Па укључим пес.. и све ради нормално ал кад кренем меч почиње да успорава да багује.. Како год то неки кажу Није да ми се дешава само кад је много играча на малом простору него увек.. Нпр голман испуцава из гол аута, извођење корнера.. Као да су ми СПЕЦ на ПЕС'у све на бед :Д
Апдејтовао сам најновији DirectX кад сам скинуо и нове драјвере...
А Vsync сам још пре пробао.. Ал кад пробам опет јављам :Д
Мсм да је проблем до температуре :Д
Ocisti sve polako,poskidaj vent sa procesora i polako ocisti,kao i graficku,imas istu ko ja graficku,i ja sam imao slican problem samo se meni napunilla ona resetka na procesoru prasine pa mi se gasio komp...Koristi stapice za usi i polako cisti da ne s****s nesto
![]()
И ја имам проблем са гашењем компа :Д
Ал то ми се није дешавало кад играм ПЕС нити било коју дргу игру![]()
Pa pregreva ti se neka komponenta, po onim slikama tvrdim da je grafička. Očisti lepo komp od prašine kao što ti je čovek napisao.