sve lepo uradim i onda samo crno stoji kako da resim ovo?
|
sve lepo uradim i onda samo crno stoji kako da resim ovo?
Skinuo sam i ubacio,mogu reći da je peč odličan.Dosta timova,tačni transferi,novi dresovi,igra ne secka. Sada ne izbaciva iz igre pri biranju lopta. Preporučujem svima da skinu ovaj peč jer je pre,pre savršen.
![]()
Ja sam prebacio iz Pes 2012 img file dtod.img u Pes 2013 demo img, ali nece da pokrene. Samo crna slika stoji? Al moram da skinem ovaj dtod.img file ili?
Jel se meni cini, ili su oni povecali brzinu igre :O ?
Jeli tko probao sa proslim dt0d.img spojiti sa ovim patchom i kako radi ?
Odlican je Patch samo jedno pitanje, jel postoji nacin da vratim Ronaldu Default ocene nervira me sto ga ovaj lik iz PesEdita koji ima Barsin avatar i ostala *****a uvek skrnavi da bi Messi imao najnabudzenije ocene na igrici.. :P
e na pes-patch ima neka 3 linka za skidanje,da skidam posebno ona 2 dt0c i dt04 ili da skinem zajedno??
Meni nece, sve sam uradio i kada udjem samo stoji crna slika. U cemu je problem?
Je l' treba da izbrisem 1.0 pa tek onda da instaliram ovaj 1.1 ili odmah da ga samo instaliram?
Vama kojima je crna slika, izbrišite sve prethodne pečeve što imate i stavite ovaj na clean verziju pes-a jer se sigurno nešto izmešalo od prethodnih. Imao sam i ja takav problem pa sam instalirao ponovo demo i stavio ovaj patch i radi bez problema.