Video sam Redmi 6, on je ružnjikav, ali je u tom nekom cenovnom rangu, a 7 verujem da još nema kod nas, a i kad bude ima da mu dugnu cenu bar 60-70e u odnosu na svetsko tržište.
A ne idem na skuplje opcije i ono "dodaj koji euro" sa razlogom.
Nisam samo obratio pažnju za 6 da li je single ili dual sim.
Inače, ne mogu nikako da pohvatam koji je noviji model, koji stariji, prednosti, mane, sve je nekako prebrzo iskakalo na tržište.
Last edited by Darcoolio; 02-21-2019 at 02:09.
Neces naci redmi note 7 do 150e...ali probaj da nadjes redmi note 5 za te pare...nema bolji. Ja sam imao Redmi 1S jos 2014 kad je izasao. Jos dobro radi u kuci samo se ne koristi. Posle toga sam imao Redmi note 2, Redmi note 3, Mi A1 i sad sam na Mi mix2s.
Mozda je kamera u prednosti Huawei u odnosu na Redmi note modele, ali sve ostalo je na strani Xiaomia
Kafana je ozbiljna institucija
Xiaomi Note 5 32GB 3GB
Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) 3GB/32GB
Xiaomi Mi A2 lite (Redmi 6 Pro) 4GB/32GB
Evo pa pogledaj testiranja na jutjubu. Redmi Note 5 ima tasta i iznenadio sam se kakve slike pravi. Ove A2 verzije su isto dobre, imaju stock android, pa vidi dal ti to odgovara.
Last edited by Admiral_Kolchak; 02-21-2019 at 11:24.
A ovaj Redmi 6?
Ja bih izbegao, mediatek procesor i manja baterija.
Da li postoji neka fora za ove "edge" ekrane? Konkrentno na s8 me ubi kucanje poruka ili skrolovanje. Ima li neko resenje da razlikuje dodire dlanova ili nesto slicno?
Tacno da to resava problem, ali ne volim da stavljam bilo kakve maske. Mislio sam da ima mozda neki mod ili nesto sl. Ali izgleda da nema.
Je l ima neki kvalitetan softver za kloniranje telefona koji je uništen što se ekrana tiče?
A usput je i zaključan ekran.
Da li je uzeo neko mi 9t? Kakva su iskustva?
Razmisljam da promenim telefon, pa mi ovaj izgleda mozda i najbolje u tom cenovnom rangu?
Имам проблем: Телефон ми је умножио неке контакте до изнемоглости и не могу да их обришем. Претпостављам да је неки вирус, е сад, ја сам скенирао са малвејрбајтсом и касперским и ништа нису нашли. Може ли нека препорука за антивирус или неко решење проблема?
"Рибе кад ме виде гађају ме с' говна!"
Pogledaj prvo u kontaktima podesavanja i namesti da prikazuje kontakte samo sa sim/telefona ili gde vec cuvas kontakte.
Anti-virusi su ti suvisni na telefonu i mozes slobodno da ih obrises.
Да, та опција ми само маскира прави проблем.
Антивирусе користим само ако мислим да сам "закачио" неки вирус.
"Рибе кад ме виде гађају ме с' говна!"
MI A2 lite ili Redmi 7?