na S7 mi umrla maticna, star dve i po godine, istekla garancija... a S9 uzeo za 580 sa dve godine garancije, telefon iz MTS...
![]() |
na S7 mi umrla maticna, star dve i po godine, istekla garancija... a S9 uzeo za 580 sa dve godine garancije, telefon iz MTS...
Kakvi su utisci vezano za P20 lite?
Moram da primetim da je hardver kao kod Mate 10 lite.
Moze li nekako da se kupi Razer phone u Srbiji? Ne mogu nista da nadjem na googlu...
Ne znam kako, ali mi se interna memorija odjednom smanjila za otprilike 500 MB (imao sam 3.15 GB od 4.00 GB, sad 3.65 GB). U pitanju je Tesla Smartphone 3.2 Lite.
Nije samo to, baci pogled i na data i slično.
Samo data briše i login, pa ćeš morati opet da se loguješ.
Screenshot_20180803-075632.jpeg
Жени испао Samsung S6, рикнуо дисплеј, има ли негде поправка нешто јефтиније или да га бацамо низ воду.
Неки траже 150 евра па боље нови тел узети..
Da li neko ima iskustva kad je u pitanju kupoprodaja telefona koji su uzeti kod operatora?
Konkretno, P20 lite, u avgustu mislim kupljen u Vip-u, pa sam prinuđen da ga prodam.
Ja prodao 4 iz vipa,doduse ne moja, samo kazem ljudima koji kupuju da je zakljucan na vip i to je to.To je pod uslovom da nije otplacen a ako je otplacen onda posalji prvo da ga otkljucaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako su dual sim telefoni prvi sim je zakljucan na mrezu drugi ne. Izuzetak su premium serije..