majica i rukavi sa milosevog dresa...
necu da pricam nista ali prepoznajem detalje sa milosevog dresa...
Last edited by Pedja Delija; 06-29-2012 at 16:45.
Sam Milos je rekao da ima delova sa njegovog dresa prema tome pokrij se se usima sinak...
A sto se tice mog kitmaking-a ja sam radio od PES-a 2010 samo sto nisam ovde postavljao...
Bolje u buduce pisi da si uzeo neke delove za tudjeg dresa i nece biti problema...
sourcekv sta je sa tobom jel se pravis luddd???glup???sta vec...dres je radjen preko milosevog sve iznova i to nije krdja dresova i nisam nista ukrao od milosa....GORANE oglasi se nema te sad nigde kad treba....i ti milose javi se
Dobro onda me teras da budem grub... dres ti je ukrtako receno jadan... bedna kopija vec postojeceg dresa...
ljudi sta vam je soucekv sta si napao coveka pratim njegov rad jos od pes 2010 i znam da covek ne krade a i vide se razlike u dresovima zvezde a i valjda dres mora da bude isti ako ga taccno naprave kako izgleda
sta se koji jarac svađate ovde na forumu
Dres kada se pogleda dosta podseća na moj, ali kad se uporede dosta se razlikuju. Vidi se da si sam radio šavove i to i vidi se da znaš to da radiš, ali kao što sam napisao u jenoj temi, radi nešto što nije urađeno da bi izbegao ovakve neprijatnosto. Moraš da priznaš da ti je moj dres koristio da bi video neke detalje koji se slabije vide na slikama, ali sviđa mi se što si ih sam uradio. Nisam dres provelio u igri, ali ću to uraditi da vidim čuči li sve kako treba. Ali kažem, radi nešto čega nema, bezveze je da dupliramo radove, a ima još mnogo toga ne urađenog.
WHY SO SERIOUS?
Last edited by Pedja Delija; 06-29-2012 at 18:26.
Da ti se izvinim? Haha zasluzi![]()
Last edited by sourcekv; 06-29-2012 at 18:28.
Neće niko da ti se izvinjava. On je mislio jedno, ispostavilo se drugo.
WHY SO SERIOUS?
Samo opusteno bez nervoze...![]()
Pedja Delija banovan na četri dana zbog pretnji članu i velikog bezobrazluka ban je mogao biti veći ali sam mu progledao kroz prste ovaj put.Moderator kad vidi nek zaključa temu i počisti postove.
Ne znam kolko si pratio taj PES 10 deo ali je upravo Pedja bio banovan za krađu dresa.
Last edited by Горан; 06-29-2012 at 19:34.
PES 2019
"No act of kindness, no matter how small, is ever wasted." - Aesop
Kako ukrao kad milos kaze da nije ukraden??? Ponizavas decka da je ukrao kad to nije ucinio nema smisla
Last edited by МИКИ; 06-29-2012 at 18:45.