Results 1 to 17 of 17

Thread: Kako da namestim 1 na 1?

  1. #1

    Question Kako da namestim 1 na 1?

    Kako da namestim da igram ja na tastaturi a moj drug na dzojstiku jedan protiv drugog pokusao sam u setings da namestim kontroler 2 medjutim ne funkcionise jel zna neko sta treba da uradim da se pojavi tastatura posto stoji samo dzojstik kad se biraju strane ?

  2. #2
    Top Player Dzoni 123's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Zemun,Serbia
    Posts
    1,005

    Default Odg: Kako da namestim 1 na 1?

    odes u settings i stavis kontroler 2 onda imas ispod da stavis USB JOYSTICK

  3. #3

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Brtae to sam vec uradio i nista se ne menja, cak nece ni promenu tu za kontroler 2 da sacuva, kad udjem opet sve isto...

  4. #4
    Super Star Стефке's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Beograd
    Posts
    1,163

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Jel koristis neki pec? Neki pecevi imaju settings.exe sami za sebe...

  5. #5

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Ne koristim ni jedan patch jednostavno mi se tastatura ne pojavljuje sta god da uradim a pokusavao sam sve savete sto sam dobio na forumima cak sam i pokusao da instaliram neki selection unlocker side i nista a sto je najgore mogu da igram na tastaturi ali ne multi player?
    Inace verzija koju igram je 1.0.

  6. #6
    Professional DIMIX's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Kampujem na ovom sajtu
    Posts
    317

    Default Odg: Kako da namestim 1 na 1?

    A da li kompjuter vidi taj dzojstik ?? Probaj kod druga da to uradis ako ne uspes znaci do dzojstika je ako uspes do tebe je.

  7. #7
    Super Star Стефке's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Beograd
    Posts
    1,163

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Tastatura je uvek kontroler 1, ona nikad ne moze biti kontroler 2 ili 3 ili vise, samo dzojstik. Ko sto je neko rekao, najlakse da proveris da li ti komp detektuje dzojstik. Idi u Control Panel > Game Controllers za XP, a za win 7 ti je controll panel > hardware and sound > device and printers i tamo bi trebao da imas spisak svih uredjaja na tvom kompu...

  8. #8

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Ljudi meni se vidi dzojstik, s tim nemam nikakvih problema, ali ne vidi se tastatura iako sa njom mogu da igram, kada biram strane tastatura se ne vidi samo se vidi dzojstik, i nemoguce mi je da namestim da igram jedan na jedan s nekim...Cak kada igram utakmicu mogu da je igram i na dzojstiku i na tastaturi da pritiskam dugmice ali je problem sto se tastarura ne vidi nikad kad idem na select sides, samim tim ne mogu da igram multi player. Kad na tastaturi pomerim levo-desno i na dzojstiku se isto to desi. Sta mislite da li je to do ove moje verzije da ne kazem kakve...ili....

  9. #9
    Super Star Стефке's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Beograd
    Posts
    1,163

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Znas sta, ovo sve lici kao da ti je dzojstik na kontroler 1 ali posto ti kazes da si to namestio mozda ti settings.exe ne valja. Jel mozes da pravis neke druge promene u settings.exe tipa da promenis kontrole na tastaturi ili da smanjis rezoluciju?

  10. #10
    Professional TheBernandinho's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    На путу за лудило...
    Posts
    551

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Slika3.JPG
    Pa ja mislim da se tastatura i ne vidi sama po sebi,i ona je kao dzojstik predstavljena(onaj prvi gore uvek).To samo u FIFI je tastatura predstavljena...
    To bi ovako trebalo da izgleda ako ti opet ne radi moraš da instaliraš dzojsti...

  11. #11

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Nemam takvu sliku imam samo jedan dzojstik. Mogu da ga pomeram i na tastaturi i na dzojstiku.

  12. #12

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Quote Originally Posted by Стефке View Post
    Znas sta, ovo sve lici kao da ti je dzojstik na kontroler 1 ali posto ti kazes da si to namestio mozda ti settings.exe ne valja. Jel mozes da pravis neke druge promene u settings.exe tipa da promenis kontrole na tastaturi ili da smanjis rezoluciju?
    Probao sam u settings.exe ali nece da sacuva promenu za controler 2, cak ne mogu ni da udjem na podesavanja za tastaturu pokazuje kao da je nema...

  13. #13
    Professional TheBernandinho's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    На путу за лудило...
    Posts
    551

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Pa jel možeš neki SS da okačiš da vidimo to sa tastaturom što te zeza.Tastaturu i nemožeš da diraš samo komande možeš da menjaš...A znači on ti vidi dzojstik neznam zasto neće da ti sačuva ...untitled.JPG
    Ovako treba da ti bude,ideš ok i to je to...

  14. The Following User Says Thank You to TheBernandinho For This Useful Post:


  15. #14

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    Uspelo hvala svima na uspesnim savetima
    Ali sada imam jedan drugi problem, kada igrac koji je na dzojstiku da go, ne mogu ni na tastaturi da idem na escape niti na dzojstiku bilo koje dugme da bih izasao iz repriziranja, samim tim igra se odmah tu i zaustavlja.
    Inace proradilo je tako sto smo namestili da controler 1 bude dzojstik, za koji komande ne mozemo da se menjamo u settingsu nego u samoj igrici i nemam pojma kako da namestim dugme escape da proradi dzojstiku, odnosno dugme sa komandom back. Pomagajte ljudi jos tako malo nas deli od pesa, dok mi ovo sredimo ima da izadje novi pes

  16. #15

    Default Re: Kako da namestim 1 na 1?

    E ovako ja hocu da mi dzojstik bude glavni a ne tastatura kako da podesim to, ili mozda da stavim da mi bude prvi kontroler dzoistik a drugo prazno ???
    EDIT:
    Btw ubacio sam patch JSL....

  17. #16
    Šef NemanjaBRE's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Camp Nou
    PSN ID:
    cNemanja
    Posts
    3,933

    Default Odg: Kako da namestim 1 na 1?

    Podesis dzojstik pod kontroler 2, a prvi ostavis prazno...

  18. #17

    Default Odg: Re: Kako da namestim 1 na 1?

    da li mozes da mi kazes kako si uspeo posto ja imam 1000% isti problem kao ti, hvala )

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 04-28-2011, 13:42
  2. Kako da namestim da mi igraci lice na magarce ili bundeve
    By Tranks in forum PES 2011 - Početnička pitanja
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2011, 23:23
  3. Kako napravit klub i kako ga ubaciti u PES !?
    By moSa PES 6 in forum PES 6 - Tutoriali
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2011, 23:13
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-13-2010, 19:48
  5. Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi?
    By baja vule 007 in forum Ostale TECH zone
    Replies: 6
    Last Post: 02-18-2007, 14:54

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •