![]() |
Bas zato sam i igrao uzeo sam najgori klub da bi se zezali ovde , a onda juce cekam , danas cekam , sad dodje cevali rekao si mi da udjem u sobu nemoj da sad okrecete pricu , ja sam usao ali vi igrate sa saletom ... Nisam ja ni rekao da je Interista lagovao nego da je mozda liku prebukirao net pa je puklo posle ... Nemojte da ja ispadam kriv ja sam ovde bio do 19h i dosao u 21h odigrao sa sasom jer je to prva dogovorena utakmica kad smo odigrali cevali je rekao ajde igramo (jos sam ja rekao da nadje fone para novog , a cevali kaze "nema sad toga dogovorili smo se ajde ulazite" jel nije bilo tako ??? Svaki turnir 2v2 je isti , ovo sto sam rekao je istina za obe stvari ... Nikog nisam napao lepo sam rekao i objasnio i to je to
Lille (Luciano & Spale)- Olympiakos (srdjank89 & qwertimir) 1:0 druga utakmica
SS nema laga koliko oces... ponavljali smo 15 puta pre nego sto smo odigrali... GG svima...
P.S. Mi smo bili opet domacini iz tehnickih razloga, jer kad su oni domacini ne moze da se igra... Puca veza non stop...
cevali :
Tako je ,cekali smo samo na tebe kure,a fonetag je sam rekao da igramo sa sasom i interistom.Kure sada nisi upravu.
sto nije istinarekao sam da vidimo da mi prvo odigramo pa onda sa vama tj da sacekam kureta koji je dosao i dog sa vama da dodjem tu.. ne bitno, al realno ispalili ste nas
JA:
"sto nije istina.. ne bitno, al realno ispalili ste nas
"
glupi standard![]()
Auuuuuuuuuu,sta napravismo od ovoga,ljudi ajde Nova je godina,nemoj te da sa negativnim raspolozenjem docekamo Novu.
SRECNA NOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2012
Pomjerio sam termin za odigravanja do 02.01.12 do 23:59,znaci do tad moraju bit zavrsene grupe,a do 05.01.12 do 23:59 da bude zavrsen turnir...Srecni praznici![]()
Sto je tamo promenjeno na soufijane kada ja igram sa macanom ?)
@ cercil, javi urosu da najverovatnije necu moci igrati, nisam poneo dzojstik kuci, a nemam od koga uzeti, tako da ne verujem da cu stici odigrati, pisete sluzbene ako uros isto ne moze ili ne nadje zamenu![]()
makki22 i urosinho nisu u stanju da nastave turnir zbog privatnih problema,javili su mi sta je u pitanju,tako da pisem sluzbene sve njihove utakmice do kraja kao porazi od 0:1
Eto momci, pustamo vas uros i ja da uzivate malo, inace u suprotnom zna se ko bi osvojio ovaj turnir![]()
:P
Grupa II najvise zaostaje a posebno ovi timovi (vladar87 & Apex - Fiorentina) i (Kure & FoneTag - Standard Liege) ako do veceras 23:59 ne odigrate pisu vam se sluzbeni rezultati... Pozzz
Kako jos niste naucili da je Kure uvijek u pravu![]()
Cercil ovaj manijak from PG sto meni duguje pare ti utera...Svugde vices da ste dobri a Vladar ti uvali prvi labuda
![]()
![]()
![]()
Sluzbene rezultate pisem sledece :
(vladar87 & Apex - Fiorentina) vs (Kure & FoneTag - Standard Liege) 0:0 , 0:0
(vladar87 & Apex - Fiorentina) vs (sasaonline & interista - Aston Villa) 0:1 , 0:1
(Kure & FoneTag - Standard Liege) vs (cevali & shope - Olympique de Marseille) 0:1 , 0:1
Parovi cetvrtfinala su :
Srdjank89 & Qwertimir - Olympiacos vs sasaonline & interista - Aston Villa
cercil & guest (gidza) - Olympique Lyonnais vs Kepa & Hendrix - Udinese
cevali & shope - Olympique de Marseille vs UltraPes(hodza) & Hadis_Zekic_NP - SS Lazio
luc & spale - LOSC Lille Métropole vs mr.macan & cepa - Porto
Srecno momci , a utakmice mogu pocet da se igraju od sjutra tj danas!!!
Kepa & Hendrix ja sa drugom cu moc veceras oko 11 ipo i sve na dalje do 2 jer on tad dolazi sa posla,pa mi javite dal vam to odgovara...Usput molio bi sve da odigraju svoje meeve danas i sjutra jer morate se potrudit malo vise da se nadjete na chat ili preko pm poruke da se dogovorite a i uvijek postoji ova tema za dogovaranje...pozzz
Cekam da mi odgovori hendrix, ali verovatno cemo moci.
meni je riknuo joyvidjet cu sjutra ujutro da prespojim zice i zalemim to,dako popravim onda mozemo igrat ,samo da jos vidim dje je interista...