Page 56 of 56 FirstFirst ... 646545556
Results 1,101 to 1,115 of 1115

Thread: Grand Theft Auto V

  1. #1101
    Super Star Pejko's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leskovac
    Posts
    1,959

    Default Re: Grand Theft Auto V

    Probao ove modove i d3d,ali ne ide...pada ispod 40fps stalno...nzm do cega je.

  2. #1102
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    Koju konfiguraciju imas?

  3. #1103
    Super Star Pejko's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leskovac
    Posts
    1,959

    Default Re: Grand Theft Auto V

    gtx 1050 ti,amd x4 860k,8 giga ram.

  4. #1104
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    Cpu pravi problem. Da li si pokusao sa vsync da stavis na on?
    I u task manageru priority na high?

  5. #1105
    Super Star Pejko's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leskovac
    Posts
    1,959

    Default Re: Grand Theft Auto V

    Aham,i ja sam pomislio na to...nisam pokusao,ajd videcu,pa javim.
    I da,da li mogu na ovu postojecu konfu da zamenim samo cpu?

  6. #1106
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    Za fm2+ socket najverovatnije ne postoji bolji procesor od x4 860k.
    Da li si razmisljao da overklokujes cpu?

  7. #1107
    Super Star Pejko's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leskovac
    Posts
    1,959

    Default Re: Odg: Grand Theft Auto V

    Quote Originally Posted by AiN View Post
    Za fm2+ socket najverovatnije ne postoji bolji procesor od x4 860k.
    Da li si razmisljao da overklokujes cpu?
    Znaci mora i maticna nova ako hocu novi cpu..****.
    Nisam brate,to jest...nzm kako to da uradim,i jel rizicno to?

    Inace,probao sa ovim sto si mi rekao,dobio mozda 3,4 fps +...ali i dalje nije bas stabilno...jedino je igrivo u first person...ali ne zelim da igram tako.

  8. #1108

    Default Re: Grand Theft Auto V

    40fps je ok sasvim, igra je prirodno lose optimizovana..tvoja grafika realno nije ni postojala kad je izasla igra tako da je odlicna ;D to sto je tado iznad je za konfiguracije sa nekim prastarim radeon grafikama od pre 6-7 godina

  9. #1109
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    @Pejko,
    Da, moraces i maticnu da promenis ukoliko se odlucis za upgrade.
    Overklokovanjem se temperatura komponente povecava, sto smanjuje njen radni vek. Overklokovanje moze lako da se uradi kroz bios, ali nosi i odredjene rizike. Posto nemas iskustva sa tim i verovatno imas stock cooler, najbolje je onda ne dirati nista.
    Mozes da pokusas i da ogranicis fps na npr 40, pa tako da imas neku konstantnu vrednost za fps, gde bi onda taj drop bio manje primetan ili ga ne bi ni bilo.

  10. The Following 2 Users Say Thank You to AiN For This Useful Post:


  11. #1110

    Default Re: Grand Theft Auto V

    Neces dobiti nista konkretno u GTA overclockom tog procesora.

  12. #1111
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    Da, u pravu si. Mislio sam ovako generalno da izvuce maksimum, kada vec nema opcija za upgrade. Moja greska, trebao sam naglasiti na sta mislim.

  13. #1112

    Default Re: Grand Theft Auto V

    I ja imam isti problem kao i Pejko pa me zanima je l moguce da ogranicim fps da se recimo vrti na konstantnih 35/40 fpsa, ako je moguce kako?

  14. #1113
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    Vsync na half u podesavanjima za gta 5 ce ograniciti fps na 30, na on ce ograniciti na 60. Ukoliko hoces druge vrednosti, npr 40 kao sto si i sam naveo, mozes da iskoristis npr rivatuner program.

  15. #1114

    Default Re: Odg: Grand Theft Auto V

    Quote Originally Posted by AiN View Post
    Vsync na half u podesavanjima za gta 5 ce ograniciti fps na 30, na on ce ograniciti na 60. Ukoliko hoces druge vrednosti, npr 40 kao sto si i sam naveo, mozes da iskoristis npr rivatuner program.
    Resio sam problem velikim delom, stelovao sam opcije Population Density, Population Variety i Distance Scaling. Mada ovo Distance Scaling je ubedljivo najvise bitno za te FPS dropove koliko sam primetio. Tu opciju sam skroz smanjio, a ove Population Density i Population Variety sam spustio na manje od pola i sad mi 90% vremena konstantno vrti u 55-60 fpsa, ponekad (jako jako retko) spadne do 45 sto uopste nije toliko uocljivo i ne pravi problem uopste kao kad je ranije sa 55-60 padalo na 30 skoro svaki put kad se vozim gradom po danu.

    Je l' pomocu tog Rivatuner programa i u ostalim igricama mogu tako da ogranicavam FPS ili?

    Svakako hvala ti, probacu i to cisto da vidim

    Post editovan jer sam merio FPS par puta ponovo i sad daje gore pomenute rezultate xD

  16. #1115
    Super Star AiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Loznica
    Posts
    1,142

    Default Odg: Grand Theft Auto V

    Moze za svaku igru da se koristi.
    Nema na cemu.

 

 
Page 56 of 56 FirstFirst ... 646545556

Similar Threads

  1. Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City
    By stefkoss in forum GTA - Grand Theft Auto
    Replies: 15
    Last Post: 05-04-2010, 14:06
  2. Auto load
    By Dr.Sale in forum PES 2008 - Patch
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2007, 16:48
  3. Auto Login
    By Konfucije in forum www.pes-serbia.com
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2006, 00:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •