Victoria Concordia Crescit
Pokušavao sam i pre IE i preko firefox-a i uvek isto. Ajd probaću ponovo preko IE.
Victoria Concordia Crescit
Cek to si na facebooku pokusavao da napravis mypes jel tako ?
UPRAVA NAPOLJE !
Ja imam aktiviran myPES, ali ne dobijam 500K na MLO... o_O
@makki
moras da podesis i u pesu da ti je aktiviran . Ukucas user i pass sa my pes-a i to je to . 500k po mecu stize na racun kluba .
imao sam isti problem. chrome i IE nisu radili, i to na 3 kompa, potpuno sam bio pošizeo.
na kraju sam na desktopu instalirao firefox i prošlo je. nakon toga aplikacija je bila aktivna u svim browserima.
ako si probao sa sva 3 browsera, probaj i na tuđem računaru, ako ne instaliraj operu ili ne znam koji još browser postoji. ono brisanje kukija ne moraš da radiš jer ne pomaže.
Cim namestate myPES pretpostavljam da imate original.
Ja sam uz moju verziju igre dobio, posred standardne knjizice sa uputstvima, papir gde je sve lepo objasnjeno za myPES. Pogledajte malo
pozz
ja ovo i dalje ne shvatam zasto nece da mi prebaca sa utakmica na fb pes....sve sam odradio ali i dalje nece...pomoc ???
Meni nece da prebaci na mypes tekme odigram preko 15 a prebaci mi samo 2 molim za pomoc hitno!!
pa da igram sa drugom koji takodje ima profil na mypesu i sve lepo podeseno i on objavi samo 2 tekme a odigrali 15... 12 sam ga pobedioD a kad zavrsimo tekmu pise kao da je postavljeno na mypes.Neznam sta se dogadja???
Isto i meni i to uglavnom mi upisuje kad izgubim, strašno me nervira.
Meni je odnos malo lošiji nego stvarno, ali mi je učitana šestina utakmica koje sam odigrao. Zvanično, registruju se samo utakmice koje igraš sa igračima koji isto imaju instaliran mypes. Mene iskreno zabole uvo za tu aplikaciju, glavno mi je da se posle svake tekme 500.000 sliva na račun![]()
da ozb i meni upise samo one koje izgubim :( a pre kad sam gubio od druga onda je svaku upisivao a sad kad pobedjujem nece e pa xD