Rezultati dosad odigranih meceva ( post 47 ) i tabele
Grupa A
BOL 1 : 3 VAL
VAL 1 : 3 BOL
POR 0 : 0 BOL
SUN 0 : 1 POR
Trenutno stanje : Porto 4 , Bolton 4 , Valencia 3 , Sunderland 0
Grupa B
ESP 3 : 3 FUL
FUL 2 : 1 ESP
OM 3 : 1 ESP
ESP 1 : 3 OM
ESP 0 : 0 NAP
NAP 3 : 0 ESP
FUL 1 : 1 NAP
NAP 2 : 1 FUL
Trenutno stanje : Napoli 8 , OM 6 , Fulham 5 , Espanyol 2
Grupa C
PSG 4 : 2 ATM
DIN 1 : 1 PAR
PAR 0 : 0 DIN
PSG 2 : 1 PAR
PAR 1 : 2 PSG
PSG 0 : 2 DIN
DIN 1 : 2 PSG
Trenutno stanje : PSG 12 , Dinamo 5 , Parma 2 , A. Madrid 0
Grupa D
BAY 2 : 1 VIL
VIL 2 : 0 BAY
BEN 0 : 1 NEW
NEW 0 : 0 BEN
BEN 1 : 2 BAY
BAY 3 : 0 BEN SR
NEW 2 : 0 BAY
BAY 1 : 1 NEW
Trenutno stanje : Leverkusen 10 , Newcastle 8 , Villarreal 3 , Benfica 1
Grupa E
SAH 1 - 2 PAL
PAL 3 : 0 SEV
SEV 0 : 2 PAL
PAL 0 : 2 SAH
PAL 4 : 1 AST
SEV 0 : 2 AST
AST 0 : 2 SEV
Trenutno stanje : Palermo 15 , Shakhtar 3 , Aston Vila 3 , Sevilla 3
Grupa F
UDI 3 : 1 ZEN
ZEN 4 : 1 UDI
UDI 1 : 0 OL
OL 4 : 4 UDI
ZEN 1 : 0 OL
OL 0 : 1 ZEN
UDI 0 : 0 GEN
GEN 0 : 3 UDI
Trenutno stanje : Udinese 11 , Zenit 9 , Genoa 1 , Lyon 1
Grupa G
EVE 2 : 4 MLG
MLG 3 : 1 EVE
GAL 0 : 1 FIO
FIO 1 : 1 GAL
FIO 2 : 2 MLG
MLG 2 : 0 FIO
FIO 0 : 2 EVE
EVE 1 : 0 FIO
GAL 2 : 2 MLG
MLG 2 : 0 FIO
Trenutno stanje : Malaga 14, Everton 6, Fiorentina 5, Galatasaray 2
Grupa H
LAZ 0 : 4 MON
MON 3 : 3 LAZ
LAZ 3: 1 CSK
CSK 2 : 0 LAZ
MON 1 : 1 CSK
CSK 1 : 0 MON
Trenutno stanje : CSKA 7 , Montprllier 5 , Lazio 4 , Lille 0
Mec izmedju Bayer Leverkusena i Benfike je registrovan sluzbenim rezultatom u korist Bayerna . Operativac neka odluci sta ce se desiti sa ekipom Benfike i igracem Mishicom . Takvi postupci su se prosle godine kaznjavali momentalnim izbacivanjem iz lige . Postizanje autogolova , da bi se prekinuo mec , bezanjem na alt+tab i slicne stvari se ovde najostrije kaznjavaju . Ipak , kako ne bi bilo da resavamo sve preko kolena , dokazacemo da smo mi jedno demokratsko udruzenje gradjana . tako da ce mishica imati mogucnost da objasni zasto je na taj nacin okoncao mec . Blinkanjem sa startom , odnosno brzim pritiskanjem start dugmeta , protivniku mozete dati do znanja da imate probleme i da niste u mogucnosti da nastavite mec. Na protivniku je da odluči da li će izbaciti loptu u aut ili završiti započetu akciju. Ali kao sto vec napisah , Operativac neka odluci o daljem statusu ovog problema .
Nakon novih informacija dosli smo do saznanja da je Mishica iznerviran povodom restartovanja turnira i losih rezultata u novim mecevima , iznerviran reagovao i postizao autogolove . Samo cu ti reci da te razumem i da smo u istoj situaciji . Ja sam imao 4 pobede u 4 meca , kada je turnir resetovan , osvojio sam samo jedan bod u cetiri meca i prakticno ispao iz daljeg takmicenja . To nije nacin resavanja problema . Ovo je samo igra i ne treba gubiti previse zivaca na ovo . Za ovo takmicenje se ne dobijaju nagrade niti novac. Ovo je samo prvi turnir sa PES 2012 . Ponavljam ovo je samo igra , naucite da gubite bodove , utakmice iako ste mozda bili bolji . Nema para , neam nagrada , tako da nista ne gubite .
Srecno u nastavku takmicenja !!!
edit: blinkanje
edit2: mishica nastavlja
edit3: idu bodovi za turnir