![]() |
Imam problem,igram online i sve je bilo u redu do neki dan kad su izbacili ovaj novi update.Igram PesEDIT PATCH 3.3 i dok je bila verzija oficijalnog updatea 1.03 igrao sam online bez problema sad kako sam instalirao 1.06 ne mogu da igram bez orginalnog dvd ,tj da udjem u igru.Mrzi me da stalno ga ubacujem u dvd-rom.
Ima li neko predlog kako da igram sa novim updateom 106. i sa pesedit pachom 3.3 a da ne ubacujem orginal dvd svaki put da pokrenem igru .(ima li kakav crack exe).
Jednostavno kako da igram online bez da ubacujem dvd u dvd-rom ali sa novim 1.06b updateom ????
Mislim da jos nije izasao crack za 1.06, a i da jeste, zabranjeno je na forumu to javno postovati, tako da.. moraces sam naci
(ili jednostavno cekaj novi pes-edit, blurry disable ili nesto slicno)
Da li još nekom piše Unable to login kad pokuša da se loguje online, sinoć sam igrao a danas mi izbacuje ovo s*anje![]()
Našao sam šta je problem, ubacio sam OPTION.BIN u C:\...\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2017\save koji mi otključava sva ona čuda, pa mi je promenio i serijski broj, tako da nije ni čudo što nije htelo da se loguje![]()
Sve ove nove igrice se provale da se igraju onlije samo pes nikako jbg
Pa logicno da ne moze, jer da bi se konektovao na konamijeve servere, zahteva ti da uneses cd key, i ako taj uneti cd key nema u njihovoj bazi gde su orihiginalni, izbacuje te sa servera, tako da ne postoji nacin.
Jedino praviti privatne servere i omoguciti igranje, ali niko nije lud da to radi
moze li pomoc molim vas, vidim da vas puno zna dosta toga o pesu, danima trazim po netu po kojem nacelu bivas promaknut u master ligi (on-line) koliki reiting trebas imati za recimo d3 lil d2. ligu, postoji li neki nacin da budes zadrzan u jednoj ligi ,odnosno nebudes promaknut ili da budes promaknut u onu koju zelis, bilo kakvo saznanje oko toga ce mi dobro doci pa ako neko ima malo valje da mi pomogne oko toga, pes je 2012 na ps3
moze li pomoc molim vas, vidim da vas puno zna dosta toga o pesu, danima trazim po netu po kojem nacelu bivas promaknut u master ligi (on-line) koliki reiting trebas imati za recimo d3 lil d2. ligu, postoji li neki nacin da budes zadrzan u jednoj ligi ,odnosno nebudes promaknut ili da budes promaknut u onu koju zelis, bilo kakvo saznanje oko toga ce mi dobro doci pa ako neko ima malo volje da mi pomogne oko toga, pes je 2012 na ps3