E,a sta je tacno bilo ono na kraju,jel se zna...neki fajt,ko je ucestvovao?
![]() |
Opet rezultat individualna zasluga Feldina. A taktika cepaj za tri, pa ako krene dobro je. Ni na drugoj strani nije ništa bolje.
Lesor promasio pobedu.Sudjenje katastrofalno, kad god trebamo da se odlepimo oni izmisle faul.Stoji da je Alimpijevic ocajan trener, ali crnogorska govna igraju losije od nas.
Свој тројици судија до краја живота све најгоре желим!
Овакав криминал дуго нисам гледао, а Лесора не вреди коментарисати...
Gubiš 1 razlike i šutiraš za 3.
Uz suđenje 1001 idiotski potez od samog starta utakmice i ovo je epilog.
Ма ок Дарко, али до тога није смело ни да дође, Лесор је идиот.
Од Турске 2010 ја се не сећам овакве оружане пљачке, шиптари морају у ЕЛ како год ми одиграли.
Alimpijevicu,ovo cuvanje Omic - Gordic...ti nikad necu zaboraviti,da ti sve ****m po spisku...po*****m ti se u svaki dinar sto si zaradio...pu sve ti ****m na svetu.
Lesora necu komentarisati,to se vec znalo da lik nema mozak,verovatno bi kopao u neki rudnik da nema tu visinu.
Izgubio sam svaku draz za titulom...Omic jedini bio odlican u ovoj seriji.
Krađa je očigledna, a Lesora je neko morao da ubaci u igru.
Digao sam ruke onog trenutka kad sam video onog debila Enisa kako se zaleće i pravi faul u napadu kao sumanut.
Знало се и да ће судије бити овакве и да су они индијанци али сами смо криви, Чоки је превише штедео ове сезоне а овакве утакмице се добијају на фајт а ту смо подбацили.
Ова утакмица је била шанса, сутра то неће личити на кошарку.
Da,da..ovaj krelac od trenera je najveca seljacina koja je prosla kroz nas klub...posle ovog intervjua je to sigurno...jos ga pita za ime...sta? kao ce da ga nabode? Pu sve ti ****m indijansko...magarcu jedan najveci,****no ti dzile pustio da ga dobijes danas,i nisi znao da iskoristis...nemas pojima,smesan si...dziberu jedan.